Menu
 

Sestdiena, 22 Oktobris 2022

Aptauja: Iedzīvotāji aizvien retāk tīra zobus, arī zobu diegu izmanto maz

Pēdējo trīs gadu griezumā Latvijas iedzīvotāji aizvien retāk tīra zobus – jaunākie dati liecina, ka vismaz divreiz dienā zobus tīra 49% aptaujāto Latvijas iedzīvotāju, kamēr 2021.gadā šis rādītājs bija 53%, bet 2020.gadā – 54,5%, secināts “BENU Aptiekas” Veselības monitoringa datos, kas iegūti sadarbībā ar pētījumu kompāniju SKDS. Zobu diegu iedzīvotāji lieto vēl retāk – katru vai gandrīz katru dienu to dara tikai 16%.

Lasīt vairāk...

Basketbolā Sigulda apspēlē Salaspili; uzvara arī Ķekavai, zaudējums Babītei

  • Publicēts Sports

Divu Pierīgas basketbola klubu savstarpējā spēlē piektdien vakarā Reģionālās basketbola līgas (RBL) turnīrā “Sigulda/Modern House” komanda visai pārliecinoši pieveica Salaspils sporta skolas basketbolistus. Nacionālās basketbola līgas (NBL) mačā basketbola klubs “Ķekava” izcīnīja uzvaru otrajā pagarinājumā, bet citā RBL spēlē smagu zaudējumu piedzīvoja Babītes komanda.

Lasīt vairāk...

Praktiski ieteikumi, kā gatavot gudri, ietaupot naudu

Dārzeņu kāti, lapas, sēklas, augļu mizas ātri un bez sirdsapziņas pārmetumiem ikdienā nonāk miskastē. Tomēr, apgūstot dažus knifus, iespējams pilnībā izmantot visas dārzeņu un augļu daļas un izvairīties no liekas pārtikas un naudas izšķērdēšanas. Pārtikas un ikdienas interneta preču veikals “Barbora.lv” dalās ar idejām, kā vienkārši un gudri uzturā pielietot dārzeņu un augļu daļas, kuras šķiet neierastas maltītes pagatavošanai.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.