Menu
 

Ceturtdiena, 06 Oktobris 2022

"Mēness aptieku" funkcionalitātes pilnveidē šogad investēts aptuveni 1 000 000 eiro

Ieguldot aptuveni 1 000 000 eiro un pilnveidojot aptieku funkcionalitāti visā Latvijā, šogad pabeigta 17 “Mēness aptieku” rekonstrukcija, vēl trīs aptiekās notiek celtniecība un procesu plānots turpināt arī nākamajā gadā. Pa vienai “Mēness aptiekai” rekonstruēts Salaspilī, Daugavpilī, Talsos, Jelgavā, Aizkrauklē, Ikšķilē, Dobelē, Balvos, Madonā, kā arī vairākas Rīgā, informēja uzņēmumā.

Lasīt vairāk...

Déjá vu situācija finanšu tirgos: 2022

Ikreiz, kad finanšu tirgos notiek būtiska lejupslīde, aktualizējas jautājums par krituma ietekmi uz pensiju uzkrājumiem, un šis rudens nav izņēmums. Šogad īstermiņa vērtības sarukumu redzam gan ASV, Eiropas un Āzijas akciju indeksu grafikos, gan visu Latvijas pensiju plānu rezultātos. Šo kritumu, gluži tāpat kā iepriekšējās lejupslīdes, jāvērtē racionāli un ilgtermiņā – kopš darbojas atjaunotās Latvijas pensiju sistēma, pensiju plāni pensiju 2.un 3.līmenī ilgtermiņā uzrāda pozitīvus atdeves rādītājus. Ko tad īsti nozīmē šis kritums?

Lasīt vairāk...

"Euribor" likmes pieaugums ietekmē arī auto līzinga maksājumus

Lai gan šobrīd daudz tiek runāts par "Euribor" likmes kāpumu un tās ietekmi uz kredīta maksājumu apmēru, iedzīvotāji nereti maldīgi uzskata, ka likmes pieaugums attiecas tikai uz mājokļa kredītiem. Tomēr līdz ar "Euribor" kāpumu pieaug arī auto līzinga ikmēneša maksājumi, kas ietekmē desmitiem tūkstošu līzinga ņēmējus Latvijā.

Lasīt vairāk...

Vai oktobrī vēl iespējams paspēt nosiltināt mājas fasādi?

Straujiem soļiem tuvojoties ziemai, tuvāks kļūst tas brīdis, kad ar savu maku sajutīsim arī jaunos apkures rēķinus. Cilvēki arvien biežāk vaicā, vai rudenī vēl ir iespējams nosiltināt savas privātmājas sienas, lai izvairītos no gaidāmajiem ziemas apkures rēķiniem? “Kingspan Insulation” eksperti sagatavojuši piecas lietas, kas jāņem vērā, ja grasies siltināt savas privātmājas ārsienas vēl oktobrī.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.