Menu
 

Svētdiena, 09 Oktobris 2022

"Auda" trešo reizi sezonā atņem punktu čempioniem, Salaspilij kārtējais zaudējums

  • Publicēts Sports

Latvijas futbola virslīgas turnīra 31.kārtā Ķekavas futbola klubs “Auda” svētdien nospēlēja neizšķirti ar pašreizējiem čempioniem un Eiropas kausos spēlējošajiem RFS futbolistiem, bet sporta kluba “Super Nova”/Salaspils komanda piedzīvoja vēl vienu zaudējumu izbraukuma spēlē pret futbola klubu “Tukums 2000”/”Telms”. Dažādām sekmēm Pierīgas futbola klubi aizvadījuši kārtējās spēles Latvijas pirmajā un otrajā līgā.

Lasīt vairāk...

Patēriņa kredīts vai kredītkartes kredītlimits – kādas ir atšķirības?

Mājokļa remontam, mācībām, ceļojumam vai, ja noticis kas tāds, kas prasa neplānotas izmaksas, iedzīvotāji sākotnēji cenšas izmantot sev pieejamos naudas līdzekļus. Tomēr, ja to pietrūkst, tad "Luminor" dati liecina, ka iedzīvotāji nereti kā risinājumu izmanto dažādus aizdevumu veidus un biežākais ir patēriņa kredīts vai kredītlimits, kas ietverts kredītkartē.

Lasīt vairāk...

Kādu labumu dod kofeīnu saturoši kosmētikas produkti? Skaidro kosmētiķe

Tasīte rīta kafijas spēj atmodināt organismu un piešķirt možumu dienas iesākumam, bet tas nav vienīgais ieguvums un pielietojums kafijas pupiņām. Kafijas pupiņas satur kofeīnu un spēcīgus antioksidantus, kas aizsargā ādu un arī efektīvi stimulē tās atjaunošanos. Kādu ieguvumu ādas aizsardzībai un veselībai sniedz kafijas pupiņu sastāvā esošais kofeīns un antioksidanti?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.