Menu
 

Piektdiena, 11 Marts 2022

Satversmes tiesa: Pandēmijas laikā ierobežotie tirdzniecības centri varēs vērsties tiesā, lai pieprasītu kompensācijas

Uzņēmumi, kuri iepriekš bija apstrīdējuši regulējumu, kas noteica lielo tirdzniecības centru darbības ierobežojumus Covid-19 pandēmijas apstākļos - varēs vērsties tiesā pret valsti un pieprasīt kompensācijas, šodien, komentējot Satversmes tiesas (ST) spriedumu, sacīja ST tiesnesis Gunārs Kusiņš.

Lasīt vairāk...

Aptauja Ropažos. Vai pieaugošo cenu dēļ mainīsiet savus ieradumus?

Energoresursu cenu sadārdzinājuma dēļ, kas iesākās jau pirms kara Ukrainā, valsts ir apņēmusies segt daļu izdevumu iedzīvotājiem, taču limitētu laika periodu. Pēdējā nedēļā ir piedzīvots straujš degvielas cenu kāpums. Tāpat eksperti brīdina par strauju cenu pieaugumu pārtikai un citām precēm. Kā iedzīvotāji var tam sagatavoties? Vai tiek domāts par ikdienas paradumu maiņu?

Lasīt vairāk...

Aizsardzības akadēmijas rektors: Kara iesaldēšana Ukrainā patlaban nav saredzama un vēl sagaidāmas ļoti sīvas cīņas

Pagaidām nav saskatāmas pazīmes, kas norādītu uz Krievijas pret Ukrainu sāktā kara iesaldēšanu, turklāt pašreizējā krievu taktika liecina, ka nākamajās nedēļās sagaidāmas ļoti sīvas cīņas, aģentūrai LETA atzina Mācību vadības pavēlniecības komandieris, Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmijas (LNAA) rektors Oskars Kudlis.

Lasīt vairāk...

Cik augstu kāps energoresursu cenas? Padomi, kā ietaupīt tagad un ilgtermiņā

Ukrainā notiekošā karadarbība un pret Krieviju ieviestās sankcijas uz dažādu preču un pakalpojumu iepirkumiem nozīmē, ka cenu pieaugums komunālo maksājumu segmentā tuvākajā nākotnē, visticamāk, būs daļa no lielākās iedzīvotāju daļas dienaskārtības. Kādi ir soļi, lai ar lielākiem un mazākiem ieguldījumiem padarītu sava mājokļa apdzīvošanu efektīvāku gan uzreiz, gan ilgtermiņā?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.