Menu
 

Pirmdiena, 14 Marts 2022

Nedēļas nogalē Brīvdabas muzejā atklās Pavasara pastaigu taku un svinēs Lielo dienu

No 18.marta Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā būs izstaigājama un apskatāma Pavasara pastaigu taka, kurā apmeklētājus gaidīs pavasarim modušies kurmīši, vardes, skudras, lieldienu zaķi un pavasarīgi noskaņoti kaķi, dažādi putni un milzu ligzdas. Muzeja teritorijā būs izvietotas 12 dažādas šūpoles. Savukārt 19.martā no plkst. 12.00 muzeja Pavasara pastaigu takā notiks Lielās dienas ieskandināšana un iešūpošana, informēja muzeja pārstāve Līga Rimšēviča.

Lasīt vairāk...

Kā par skolotāju kļūt cilvēkam ar augstāko izglītību, kas nav iegūta pedagoģijā

Pedagoga profesija Latvijā vienmēr ir bijusi cienījama un populāra vidusskolu beidzēju vidū, un daudzi joprojām vēlas ar to saistīt savu dzīvi. Augstākās pedagoģiskās izglītības apgūšanas iespējas piedāvā Latvijas Universitāte (LU), Liepājas un Daugavpils universitātes, kā arī citas augstskolas. LU var apgūt gan pirmā līmeņa profesionālo augstākās izglītības studiju programmu “Pirmsskolas skolotājs”, gan divas profesionālās bakalaura programmas “Sākumskolas skolotājs” un “Skolotājs” un otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmu “Skolotājs”. Iespējams arī studēt maģistrantūrā un doktorantūrā.

Lasīt vairāk...

Svētdien Ādažos norisināsies Miera skrējiens

  • Publicēts Sports

Aicinot uz mieru Ukrainā, pasaulē un sevī, svētdien, 20.martā, plkst. 13.00 Ādažos norisināsies “Miera skrējiens”, kurā dalībnieki varēs izvēlēties divas distances – ģimenes distanci “Sirds” (5km) un sporta distanci “Spēks” (15km), informēja Ādažu novada pašvaldībā.

Lasīt vairāk...

"Citadele": Lauksaimniecībā gaidāma izaicinājumu un attīstības iespēju sezona

Pasaules ekonomikā arvien lielāku izaicinājumu rada energoresursu, pārtikas, minerālmēslu un daudzu citu resursu cenu straujais kāpums. Krievijas iebrukums Ukrainā resursu cenu kāpumu ir pastiprinājis. Izejvielu dārdzība no vienas puses un nepieciešamība aizstāt divu nozīmīgu pārtikas piegādātāju klātbūtni tirgū vēstī, ka lauksaimniekiem priekšā izaicinājumu un attīstības iespēju sezona.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.