Menu
 

Svētdiena, 20 Marts 2022

Pirms un pēc: kā iekārtot telpu mājās hobijiem un radošām aktivitātēm

Mūsu mājas nu jau kļuvušas par universālu vietu, kur pašrealizēties, īstenojot dažādas aktivitātes. Pēdējos gados tā ir arī vieta, kur radoši izpausties un nodoties saviem vaļaspriekiem. Neatkarīgi no tā, vai īstenojam savu hobiju atsevišķā telpā vai īpašā zonā dzīvojamajā istabā, telpas interjeram un iekārtojumam ir liela nozīme. Pētījums liecina, ka katrs ceturtais Latvijas iedzīvotājs vēlas uzlabot vaļaspriekam atvēlēto vietu mājoklī.

Lasīt vairāk...

VCA: Pieaugs pacientu skaits ar dažādiem veselīga miega traucējumiem

Ekstremāli faktori un traumatiska pieredze var izraisīt nopietnas miega modeļu izmaiņas, tostarp izmainīt sapņu saturu vai veicināt murgus, pēc aizvadītajās nedēļās ikdienas darbā pieredzētā bažas pauž Veselības centru apvienības (VCA) Neiroklīnikas speciālisti. Paredzams, ka pacientu skaits, kuriem ir dažādi veselīga miega traucējumi un nepieciešama ārstu palīdzība, tuvākajā laikā palielināsies.

Lasīt vairāk...

Populārākās vietas Latvijā, kur doties izbraukumā ar SUPu

Supošana ir lieliska fiziskā aktivitāte, kas atbrīvo prātu un ķermeni, vienlaikus sniedzot iespēju baudīt gleznainās dabas ainavas. Neatkarīgi no tā, vai plāno vērot saulrietu ezera vidū, vai tvert ekstrēmākas izjūtas, supojot jūrā, pozitīvas emocijas un neaizmirstami iespaidi garantēti! Raksta turpinājumā ir apkopotas populārākās supošanas vietas Latvijā. Dodoties tās iepazīt, Tev būs nepieciešams SUP dēlis, tā aprīkojums un labs noskaņojums.

Lasīt vairāk...

Padomi, kā automašīnu sagatavot pavasara sezonai

Kūstot pavasara sniegiem un lediem, sarosās arī daudzi autovadītāji. AAS ”Balta” atgādina – tāpat kā mājās veicam pavasara ģenerāltīrīšanu, arī auto pēc ziemas perioda ir pelnījis kārtīgu apkopi, lai ne laika apstākļi, ne ceļu stāvoklis nepārsteigtu nesagatavotus un neradītu liekus izdevumus.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.