Menu
 

Sestdiena, 02 Aprīlis 2022

Seši universāli padomi acu veselībai pavasarī

Ar prieku sekojot pārmaiņām dabā un izbaudot garāku gaišo diennakts laiku, jāatceras – pavasarīgais krāšņums, kas priecē mūsu acis, var tām arī nodarīt pāri, ja būsim nevērīgi. Smilšu grauda radīta trauma no putekļu mākoņa ielās, mājās piemirstas saulesbrilles, garās stundas pie datora ekrāna…  Ir viegli īstenojami padois acu veselības profilaksei un labas redzes saglabāšanai. Galvenais – šos pamata principus jāsāk likt lietā ikdienā pēc iespējas agrāk, negaidot, kamēr jūsu acis sāk “sūdzēties”!

Lasīt vairāk...

Pabriks kritizē LTV7 pārraidīto interviju ar žurnālistu Leonidu Ragozinu

Aizsardzības ministrs Artis Pabriks (AP) publiskā vēstulē, kuru nosūtījis Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomei (SEPLP) un Nacionālajai elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomei (NEPLP), kritizē LTV7 pārraidīto interviju ar žurnālistu Leonidu Ragozinu, kurš dzīvo Latvijā un iepriekš sadarbojies ar Baltijas pētnieciskās žurnālistikas centru "Re:Baltica".

Lasīt vairāk...

Pārdomātus patēriņa kredītus ņem bankā, mirkļa iegribām un ārkārtas situācijām – pie ātro kredītu izsniedzējiem

Apkopojot AS “Kredītinformācijas Birojs” (KIB) statistiku un bankas “Citadele” datus par Baltijas iedzīvotāju paradumiem finanšu pakalpojumu izmantošanā, secināts, ka iedzīvotāji bankās vēršas pēc patēriņa kredīta lielāku mērķu īstenošanai, savukārt pie ātro kredītu devējiem – nelielām summām, tomēr salīdzinoši biežāk.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.