Menu
 

Svētdiena, 01 Janvāris 2023

OIK maksa turpmāk būs nulle eiro

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) novembrī apstiprināja SIA "Enerģijas publiskais tirgotājs" (EPT) aprēķināto elektroenerģijas obligātā iepirkuma komponenti (OIK) un jaudas komponenti, kas turpmāk būs nulle eiro par megavatstundu (MWh), informēja SPRK pārstāvji.

Lasīt vairāk...

Priekšrocības un trūkumi sausā šampūna lietošanai

Ne tikai ieveidota frizūra, bet arī veselīgi, tīri un kopti mati spēj mainīt cilvēka izskatu, kā arī uzlabot emocionālo stāvokli un labsajūtu. Steidzīgajā ikdienā var gadīties situācijas, kad nav pietiekami daudz laika, lai parūpētos par matiem pēc tradicionālās mazgāšanas metodes ar šampūnu, kondicioniera lietošanas, matu žāvēšanas un ieveidošanas, tāpēc īslaicīgs palīgs matu svaiguma atgūšanai var būt sausais šampūns. Kā pareizi lietot sauso šampūnu un kādas ir tā pozitīvās un negatīvās puses?

Lasīt vairāk...

Populārākās jaunā gada apņemšanās un noderīgas lietotnes to piepildīšanai

Gada nogale bieži liek paskatīties uz aizgājušo gadu un nospraust jaunus mērķus nākamajam – visbiežāk tos ir viegli definēt, bet grūti izpildīt. Ir dažādi padomi, kas palīdz sasniegt Jaungada apņemšanos, bet ne vienmēr izdodas pie tiem pieturēties. Daudz efektīvāks veids ir lietotnes un tajās pieejamie rīki, kas motivēs un palīdzēs virzīties uz priekšu. Viedtālrunis var būt labs palīgs kā darbā, tā atpūtā, ja vien iemācāmies to pilnvērtīgi izmantot.

Lasīt vairāk...

Gada lasītākās ziņas portālā "Apriņķis.lv": no Covid-19 un kara līdz dziesmu svētkiem un medaļām

Covid-19, Krievijas izvērstā kara Ukrainā atbalsis, Administratīvi teritoriālās reformas ietekme, kultūras dzīves atdzimšana pēc pandēmijas, sportistu panākumi un gluži sadzīviskas lietas – šie ar Pierīgas novadiem saistītie temati bijuši svarīgākie portāla “Apriņķis.lv” lasītājiem, spriežot pēc gada aizvadītā beigās apkopotās lasītāko rakstu statistikas. Lūk, populārāko ziņu Top20.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.