Menu
 

Sestdiena, 14 Janvāris 2023

Aptauja: 70% aptaujāto ir svarīgi, ka darba vietā tiek nodrošināti risinājumi labbūtības celšanai

70% aptaujāto Latvijas iedzīvotāju ir svarīgi, ka darba vietā tiek nodrošināti risinājumi labbūtības celšanai, piemēram, elastīgs darba modelis, bezmaksas kafija, tehnoloģiskais nodrošinājums, liecina vadošā darba vides risinājumu sniedzēja Latvijā “Hestio” īstenotās aptaujas dati. Labbūtība kā svarīgs darba vides kritērijs izteikti iezīmējas jaunāko respondentu vidū vecumā no 18 līdz 29 gadiem, tai mazāku nozīmi piešķirot aptaujātajiem vecumā no 50 līdz 59 gadiem.

Lasīt vairāk...

Elīna Kalniņa: No dažiem centiem līdz 17 miljoniem – uzkrājumu veidošanā svarīgākais ir ieradums

Angļu rakstnieks Semjuels Džonsons, kurš dzīvoja pirms vairākiem gadsimtiem, teica: “Cilvēks, kurš gan tērē, gan krāj naudu, ir vislaimīgākais, jo viņš gūst abus priekus”. Tomēr mūsdienu sabiedrībā ir izplatīts maldīgs uzskats, ka krāšana ir nevis prieks, bet smaga nasta, kas ierobežo rīcības brīvību, jo gribas taču dzīvot šodien un tagad. Tāpēc nereti cilvēkiem ir maldīga doma, ka viņi sāks krāt tad, kad sāks pelnīt vairāk. Taču līdz ar ienākumiem vienmēr pieaug arī vēlmes un tēriņi. Tādēļ, ja krāšana netiks izveidota kā ieradums, tad pat, augot ienākumiem, sākt krāt var neizdoties.

Lasīt vairāk...

Astoņi punkti šī gada veselības un labsajūtas plānam

Gada sākums ikreiz saistīts ar paveicamā plānošanu kā profesionālajā jomā, tā privātajā dzīvē, kur nereti solām vairāk lasīt grāmatas, biežāk apciemot gados vecos radiniekus un noteikti pievērst milzīgu uzmanību savai veselībai. Abi pirmie punkti ir izpildāmi, atlicinot tam laiku, bet pievēršanās veselībai, veselīgam dzīvesveidam gan prasa uzņēmību, pacietību un arī zināšanas. Tiesa, ir daži konkrēti soļi, ko savas veselības un labsajūtas labā varam veikt uzreiz.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.