Menu
 

Sestdiena, 14 Decembris 2019

Saskrāpēts vējstikls redzamību samazina par 60% . Kā pareizi ziemā tīrīt automašīnas logus?

Ziema ir gadalaiks, kas visvairāk nodara pāri automašīnām: Latvijas ielas un ceļus lielākoties klāj dubļi, ko rada sāls, ūdens un smilšu sajaukums; tas viss neizbēgami nonāk uz auto ritošās daļas un virsbūves, kur par šī “pārklājuma” noturību parūpējas sals. No tā neizbēgt arī automašīnas logiem. Gada tumšajā laikā, kad laba redzamība ir īpaši būtiska, daudzi auto īpašnieki, cenšoties logus notīrīt, aiz nezināšanas vai neapdomības panāk gluži pretēju efektu.

Lasīt vairāk...

Trīs Latvijas kamaniņu braucēji labāko desmitniekā Pasaules kausa trešajā posmā

  • Publicēts Sports

Piektdien Vistleras trasē Kanādā aizvadītas Pasaules kausa izcīņas trešā posma dāmu un vīru sacensības. Trīs Latvijas sportisti iekļuva labāko desmitniekā – saulkrastietim Kristeram Aparjodam un siguldietim Ināram Kivleniekam attiecīgi septītā un devītā vieta vīu konkurencē, savukārt starp dāmām devītā bija krimuldiete Elīza Cauce.

Lasīt vairāk...

Seši vecāku paradumi, kas palīdzēs izaudzināt emocionāli veselus bērnus

Tāpat kā fiziskā veselība, arī emocionālā labsajūta pieder pie cilvēka dzīves kvalitātes nozīmīgākajiem rādītājiem. Emocionālā veselība tieši ietekmē to, kā jūtamies fiziski, un caurvij visu cilvēka dzīvi, sākot jau no bērnības, taču nereti tai netiek pievērsta nepieciešamā uzmanība prasmju un zināšanu trūkuma dēļ. Kā mācīties atpazīt un rīkoties ar bērna un savām jūtām, lai bērns kļūtu par veselīgu pieaugušo?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.