Menu
 

Trešdiena, 17 Aprīlis 2019

Siguldas Jaunās pils restaurācijas laikā konstatēti būtiski vēsturisko konstrukciju bojājumi

Siguldas Jaunās pils restaurācijā un pārbūvē nepieciešams veikt iepriekš neparedzētus darbus, kas radušies restaurācijas laikā, atsedzot ēkas konstrukcijas, kuras iepriekš nebija iespējams atsegt, tehniskajā projektā nepilnīgi novērtētās situācijas dēļ, kā arī pamatojoties uz izmaiņu būvprojekta autora ieteikumiem, kurš uzsāka darbu pēc tam, kad pēc pašvaldības iniciatīvas pirms termiņa tika izbeigtas līguma attiecības ar restaurācijas projekta autoru.

Lasīt vairāk...

Valsts vides dienesta ģenerāldirektora amatam tiek virzīta Elita Baklāne-Ansberga (papildināta)

  • Publicēts Vide

Noslēdzies atklātais konkurss par Valsts vides dienesta (VVD) ģenerāldirektora amatu un, iegūstot visaugstāko vērtējumu konkursā, VVD ģenerāldirektora amatam tiek virzīta Elita Baklāne-Ansberga. Trešdien viņa tikās ar vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru Juri Pūci, lai iepazītos un prezentētu savu redzējumu par iestādes darbību.

Lasīt vairāk...

Pūce atkārtoti pieprasa paskaidrojumus Babītes novada domes priekšsēdētājam Encem

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce (AP!) pieprasījis paskaidrojumus Babītes novada domes priekšsēdētājam Andrejam Encem saistībā ar to, ka Babītes novadā joprojām netiek pildīts Ūdenssaimniecības pakalpojumu likumā noteiktais pienākums vietējai pašvaldībai organizēt ūdenssaimniecības pakalpojumu sniegšanu savā administratīvajā teritorijā.

Lasīt vairāk...

Latvijā pērn pieaudzis reģistrēto laulību skaits

Pēdējos trīs gados nedaudz pieaug noslēgto laulību skaits – 2018. gadā reģistrēti 13,4 tūkstoši laulību jeb par 200 vairāk nekā 2017. gadā, kad reģistrēts par 148 laulībām vairāk nekā vēl gadu iepriekš, liecina Centrālās statistikas pārvaldes provizoriskie dati.  

Lasīt vairāk...

Aptauja Rīgā: Vai sekojat līdzi kaislībām ap Latvijas Televīzijā notiekošo?

Šķiet, beidzamās nedēļas Zaķusalā bijušas visai vētrainas. Izsludinot konkursu uz Latvijas Televīzijas (LTV) valdes locekļu amatiem, Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) pirms dažām nedēļām nolēma LTV valdes priekšsēdētāja amatā iecelt bijušo “Olainfarm” mārketinga tīklu datu analītiķi Eināru Gielu, savukārt LTV valdes locekļa digitālās attīstības un satura jautājumos amatam padome izvēlējās XXVI Vispārējo latviešu dziesmu un XVI Deju svētku izpilddirektori Evu Juhņēviču.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.