Menu
 

Piektdiena, 19 Aprīlis 2019

Novēlam visiem priecīgas Lieldienas!

Var, protams, strīdēties bez gala, kuri gadskārtu svētki cilvēkiem vissvarīgākie. Mēs uzskatām, ka tieši pavasara svinēšana – gan astronomiskā, gan pagāniskā vai kristīgā nozīmē – ir pati būtiskākā cilvēka gada ritējumā.

Lasīt vairāk...

Kā rīkoties pavasara brūču un traumu gadījumā? Iesaka farmaceite

Kopš aprīļa sākuma aptiekās strauji audzis pieprasījums pēc līdzekļiem brūču kopšanai un dziedēšanai. Katru gadu, iestājoties siltākam laikam, novērojama šāda tendence, un tādēļ vēlams būt piesardzīgiem un parūpēties par savu drošību, lai izvairītos no traumām. Ja tomēr ir iegūta brūce, sastiepums vai sasitums – katrā no situācijām nepieciešams pareizi rīkoties.

Lasīt vairāk...

VUGD atgādina par drošību Lieldienu brīvdienās

Lieldienu brīvdienas ir laiks, kad tiek veikti pirmie dārza darbi, atklāta grila sezona, un iedzīvotāji izbauda siltos laikapstākļus! Lai šos pavasara svētkus nesabojātu dažādi nelaimes gadījumi, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aicina iedzīvotājus neaizmirst par savu un apkārtējo cilvēku drošību, svinot svētkus iekštelpās un atpūšoties brīvā dabā.

Lasīt vairāk...

Foto: Ainars Virga ar vērienīgu koncertu nosvin 55.dzimšanas dienu

18.aprīlī mūziķis Ainars Virga ar vērienīgu koncertu skatītāju pārpildītajā Liepājas koncertzālē "Lielais Dzintars" nosvinēja savu 55 gadu dzimšanas dienu. Pilnībā izpārdotajā koncertā skanēja gan dziesmas no topošā "Līvu" albuma, kas klajā nāks maija vidū, gan labi zināmas dziesmas no "Līvu" repertuāra, ko koncerta apmeklētāji, uzņemot uz skatuves notiekošo ar stāvovācijām un vienojoties lielajā kopkorī, dziedāja līdzi gaviļniekam. 

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.