Menu
 

Ceturtdiena, 04 Aprīlis 2019

"Eiropas dzelzceļa līnijas": Dzelzceļa projekts "Rail Baltica" radījis jaunu platformu attīstībai nākotnē

Dzelzceļa projekts "Rail Baltica" ir radījis jaunu platformu attīstībai nākotnē, ceturtdien Viļņā notiekošajā "Rail Baltica" globālajā forumā sacīja Baltijas valstu kopuzņēmuma "RB Rail", kas izveidots "Rail Baltica" projekta īstenošanai, akcionāra SIA "Eiropas dzelzceļa līnijas" Attīstības un komunikācijas departamenta direktors Agnis Driksna.

Lasīt vairāk...

Profesiju dienas Siguldas "Pasaciņā"

Siguldas pirmsskolas izglītības iestādē “Pasaciņa”, kas šogad svinēja piecu gadu jubileju, jau kopš iestādes dibināšanas ir tradīcija organizēt Profesiju dienas. Lai bērni labāk iepazītu dažādu profesiju ikdienu, audzinātājas aicina talkā arī vecākus. Bērni ir gan viesojušies dažādās darbavietās, gan uzņēmuši ciemos vecākus ar stāstījumiem par savu darba ikdienu.

Lasīt vairāk...

Rekordlielā platībā sāk jauna meža stādīšanu Rīgas mežos

  • Publicēts Vide

SIA “Rīgas meži” šopavasar apņēmušies iestādīt 454,66 ha jauna meža, kopumā iestādot 1 369 740 jaunu kociņu, kas ir līdz šim lielākā gadā atjaunojamā platība un iestādāmo kociņu skaits. Meža atjaunošanas darbi tiek uzsākti ceturtdienTīreļu mežniecībā. Paredzēts, ka meža atjaunošana turpināsies līdz jūnija sākumam.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.