Menu
 

Ceturtdiena, 02 Jūlijs 2020

Nedēļas nogalē Rīgā un Olainē būs iespēja bez maksas nodot riepas

Šajā nedēļas nogalē "AJ Power Recycling" noslēgs ikgadējo vides akciju "Dod riepām otru dzīvi", kuras laikā iedzīvotāji aicināti bez maksas nodot četras nolietotās vieglo automašīnu riepas no vienas mājsaimniecības vai automašīnas. Līdz šim trīs nedēļas nogalēs ir savāktas vairāk nekā 60 tonnas riepu sešās Latvijas pilsētās. 4.jūlijā četras riepas bez maksas būs iespējams nodot Rīgā, Atlasa ielā 4, un Olainē, Zemgales ielā 36.

Lasīt vairāk...

Saeima apstiprina Nacionālo attīstības plānu 2021.–2027.gadam

Saeima šajā ceturtdienā apstiprināja Nacionālo attīstības plānu 2021.–2027.gadam (NAP2027), kas nosaka stratēģiskos mērķus, prioritātes un uzdevumus Latvijas ilgtspējīgai un līdzsvarotai attīstībai nākamajā septiņu gadu plānošanas periodā. Par balsoja 77 deputāti, pret bija divi, un arī atturējās divi parlamentārieši, bet 11 deputāti nebalsoja.

Lasīt vairāk...

Imanta Ziedoņa muzejs meklē mūsdienu Krišjāņus Baronus

Šogad par godu Krišjāņa Barona 185.jubilejai pēc K.Barona muzeja aicinājuma Imanta Ziedoņa muzejs uzsācis projektu “Ziedoņa muzejs ceļā ar Baronu”. Viens no būtiskākajiem notikumiem projektā ir K.Barona ceļa no Tartu līdz Dundagai atkalnoiešana, tādēļ Ziedoņa muzejs meklē radošus cilvēkus, kuri gribētu būt mūsdienu Krišjāņi Baroni un veikt kādu no šī ceļa posmiem.

Lasīt vairāk...

Siguldā notiks pirmais Dubultprieka tirdziņš (precizēta)

Sestdien, 11.jūlijā, Siguldā, Stacijas un Raunas ielas krustojumā, no plkst. 10.00 līdz 15.00 norisināsies Siguldā pirmais Dubultprieka tirdziņš. Tā ir iespēja ikvienam atbrīvoties no lietām, kas pašam vairs nerada prieku un atbrīvot dzīves telpu jaunām lietām, kuras iepriecina. Tā ir vieta, kur iegādāties sev vajadzīgas lietas lētāk nekā veikalos, informē tirdziņa organizatori.

Lasīt vairāk...

Zane Kotāne ievēlēta par "Olainfarm" valdes locekli

2.jūlijā AS “Olainfarm” padome ir ievēlējusi valdes locekles amatā Zani Kotāni, kura pārraudzīs finanšu jautājumos. Viņai ir ievērojama profesionālā pieredze vadības, finanšu un pārvaldības procesu jautājumos gan biržā kotētu, gan valsts un privātos uzņēmumos, informē “Olainfarm” pārstāvji.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.