Menu
 

Svētdiena, 26 Jūlijs 2020

Saulkrastos laulājas pat no Peru, Kubas un Meksikas!

Saulkrastos laulības slēdz ne tikai vietējie iedzīvotāji, bet arī pāri no visdažādākajām Latvijas un pasaules vietām, jo viņus šurp vilina īpašās sajūtas, ko sniedz Vidzemes jūrmalas vienreizīgais, vienkāršais šarms un stāsts. Liela nozīme ir arī Saulkrastu Dzimtsarakstu nodaļas uzcītīgajam darbam un sirsnībai, ar kādu katru pāri uzņem tās vadītāja Baiba Meldere.

Lasīt vairāk...

Augu valsts līdzekļi palīdz sadziedēt brūces

Vasarā lielākas un mazākas brūces var gadīties katram, kurš čakli rosās dārzā, gatavo ēdienu piknikam vai sporto. Kopjot brūces, apdegumus, kā arī nedzīstošas čūlas,  jāmazina sāpes, jānovērš infekcija, jāsekmē dzīšana (audu reģenerācija). Kuri no augu valsts līdzekļiem labāk lietojami brūču kopšanai?

Lasīt vairāk...

Četras svarīgas lietas, kas jāzina par pārtikas produktiem

Nav noslēpums, ka pārmērīga cukura un tauku patērēšana apdraud jebkura cilvēka veselību. Kaut gan mūsdienās ļaudis kļūst izglītotāki un arvien vairāk pievērš uzmanību tam, ko ēd, Pasaules veselības organizācijas dati liecina, ka nelipīgas slimības joprojām ir galvenais nāves cēlonis pasaulē. Daži no visbiežāk sastopamajiem nelipīgu slimību iemesliem ir mainīgi riska faktori, piemēram, neveselīgs uzturs un fizisko nodarbību trūkums.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.