Menu
 

Aicina jauniešus pieteikties Zilā karoga vēstnešu programmai Jūrmalā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto no arhīva Foto no arhīva

Līdz 27. septembrim aicina jauniešus pieteikties Zilā karoga vēstnešu programmai Jūrmalā. Programmas mērķis – dot iespēju jauniešiem pilnveidoties vides izglītības jomā un uzrunāt vienaudžus par vides tēmām.

“Septiņās Jūrmalas oficiālajās peldvietās un jahtu ostā ik vasaru plīvo pasaulē zināmākais ekosertifikāts – Zilais karogs. Esam izveidojuši Zilā karoga vēstnešu programmu Jūrmalas jauniešiem, kuri vēlas pilnveidoties un augt vides izglītības jomā, izprast Zilā karoga programmas principus, apzināties savu ietekmi uz vidi un uzrunāt vienaudžus par vides izglītības tēmām,” stāsta Bulduru, Buļļuciema un Lielupes attīstības biedrības pārstāve Edīte Kalniņa.

Programmas ietvaros septembrī un oktobrī jaunieši uzzinās par aktuāliem vides jautājumiem Latvijā un Eiropā, iemācīsies sarīkot vides akciju vienaudžiem skolā, sarīkot drēbju un rotaļlietu maiņu un uzzinās par mediju rīkiem sabiedrības informēšanai. Programmas noslēgumā katrs no dalībniekiem izstrādās vides izglītības iniciatīvu, kuras mērķis būs uzrunāt vienaudžus skolās par vides tēmu, informē biedrības pārstāve.

Pieteikties var līdz 2019. gada 27. septembrim, sazinoties ar E. Kalniņu, e-pasta adrese Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., tālrunis 26468079. Piesakoties jāpastāsta par savu motivāciju – kāpēc vēlies piedalīties Zilā karoga vēstnešu programmā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.