Menu
 

Foto: Siguldā iepazīstas ar Zemessardzes ekipējumu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: Normunds Kažoks un Tālivaldis Skuja Foto: Normunds Kažoks un Tālivaldis Skuja

Nedēļas nogalē Siguldas bobsleja un kamaniņu trasē valdīja sporta emocijas, un savu roku sacensību nodrošināšanā pielika arī Zemessardzes 27. kājnieku bataljona zemessargi. Paralēli sacensībām ikviens varēja aplūkot zemessargu ekipējumu, sakaru līdzekļus, kā arī uzzināt sev interesējošo par Zemessardzi.

Tie, kuri jau kādu laiku domā par dienestu, varēja aizpildīt pieteikumu. Šāda iespēja arī tika izmantota, informē bataljona pārstāve Solveiga Leitlande. Interesi par dienestu izrādīja arī vairākas dāmas, kuras gan bažījās, kā to iespējams savienot ar ģimenes dzīvi. Pēc sarunām ar sievietēm zemessardzēm, kurām pašām ir vairāki mazi bērni, dāmas atzina, ka tas tomēr nav neiespējami.

Vairāki darba devēji sarunā atklāja, ka labprāt savus darbiniekus zemessargus atbalsta un palaiž uz mācībām, ja tās notiek darba dienās. "Es atbalstu savu darbinieku, jo viņš par mācībām runā ar tādu azartu un emocijām, ka arī pats esmu apsvēris iespēju painteresēties, kas pie jums notiek," sacīja kāds apmeklētājs.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.