Menu
 

Medicīnas darbiniekiem pieejamas bezmaksas psiholoģiskā atbalsta konsultācijas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto no arhīva Foto no arhīva

Balstoties uz sekmīgo sadarbību Covid-19 pirmā viļņa pārvarēšanas laikā, Latvijas Psihoterapeitu biedrība ir atjaunojusi speciāli medicīnas darbiniekiem paredzēto bezmaksas atbalsta konsultāciju programmu. Konsultācijas jau ir pieejamas, pieteikšanās – rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

"Covid-19 izraisītajā ārkārtas stāvoklī ir apdraudēta visas sabiedrības ierastā funkcionēšana. Ir izjaukti ierastie dzīves modeļi un komunikācijas sistēmas. Pandēmijas apstākļiem pastiprinoties, atkal pieaugusi nepieciešamība pēc psiholoģiskā atbalsta medicīnas jomā strādājošajiem," skaidro biedrības pārstāvji.

Latvijas Psihoterapeitu biedrības organizēto atbalsta konsultāciju mērķis ir palīdzēt medicīnas darbiniekiem pārvarēt Covid-19 izraisītā akūtā un hroniskā stresa, t.sk. emocionālās, reakcijas, apzināties un labāk izprast personiskos un profesionālos izaicinājumus.

Diennakts laikā pēc e-pasta vēstules nosūtīšanas uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. ar pieteikuma iesniedzēju sazināsies speciālists, lai vienotos par tuvāko iespējamo konsultācijas laiku. Tā notiks tuvāko divu dienu laikā attālināti, izmantojot "WhatsApp", "Zoom", "Skype" vai citas iespējas, vēsta biedrības pārstāvji. Konsultācijas ilgums ir 30 līdz 60 minūtes. Nepieciešamības gadījumā tiks sniegtas vairākas konsultācijas.

Biedrībā atgādina: ārkārtas notikumu izraisītās stresa reakcijas nekādā ziņā neliecina, ka mediķi vai medicīnas darbinieki nevar darīt savu darbu vai ir vāji. Šādos mirkļos bieži vien ir nepieciešams tikai atbalsts.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.