Menu
 

No piektdienas astoņas noslogotākās pasta nodaļas Rīgā un Salaspilī strādās stundu ilgāk

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Lai uzlabotu klientu apkalpošanu un veicinātu pasta sūtījumu operatīvāku apriti, no piektdienas, 30.aprīļa, astoņas pasta nodaļas Rīgā un Salaspilī – Rīgas 5., 21., 24., 39., 55., 82., 83. un Salaspils pasta nodaļa – darbdienās strādās par stundu ilgāk, šajā laikā nodrošinot sūtījumu izsniegšanu, informēja VAS “Latvijas pasts”, vienlaikus aicinot klientus būt saprotošiem un pagarināto darbalaiku izmantot tikai sūtījumu saņemšanai.

Kā skaidro uzņēmumā, atsevišķās “Latvijas pasta” nodaļās patlaban ir būtiski palielinājusies ienākošo sūtījumu plūsma, uzkrājoties ievērojamam sūtījumu apjomam, kas neļauj operatīvi apstrādāt nākamos sūtījumus un izsniegt tos tālāk klientiem. Lai uzlabotu klientu apkalpošanu un veicinātu sūtījumu ātrāku apriti, no 30.aprīļa astoņās noslogotākajās pasta nodaļās Rīgā un Salaspilī tiek pagarināts darbalaiks – papildu darbalaikā tiks nodrošināts tikai sūtījumu izsniegšanas pakalpojums.

Rīgas 21.pasta nodaļa Ulbrokas ielā 7, Rīgas 24.pasta nodaļa Brīvības gatvē 430a, Rīgas 39.pasta nodaļa Brīvības gatvē 211, Rīgas 55.pasta nodaļa Cementa ielā 12, Rīgas 82.pasta nodaļa Augusta Deglava ielā 120, Rīgas 83.pasta nodaļa Dzirciema ielā 1a un Salaspils pasta nodaļa Skolas ielā 5 turpmāk katru darbdienu pakalpojumus klientiem sniegs par vienu stundu ilgāk – no plkst.8 līdz 20. Savukārt Rīgas 5.pasta nodaļa Tilta ielā 11 k-3 darbu arī uzsāks pusstundu agrāk, un tās darbalaiks turpmāk būs no plkst.7.30 līdz 20. 

“Turpinoties Covid-19 izplatībai, vīrusa negatīvā ietekme būtiski ietekmē gan ienākošo sūtījumu plūsmu, gan pakalpojumu sniegšanu pasta nodaļās. Starptautisko sūtījumu plūsma ir ļoti nevienmērīga, vienlaikus bieži ienākot lielam sūtījumu apjomam no ārvalstīm, kas pēc apstrādes “Latvijas pasta” šķirošanas kompleksā tiek nogādāti pasta nodaļās un ir vienlaikus jāizsniedz lielam skaitam klientu. Tajā pašā laikā iespējas apkalpot klientus pasta nodaļās samazinās: vairākos desmitos pasta nodaļu drošības prasību dēļ samazināts uz vietas apkalpojamo cilvēku un attiecīgi – arī kases sistēmu skaits,” teikts uzņēmuma paziņojumā.

“Šā jautājuma risināšanai un maksimāli ātrai sūtījumu izsniegšanas nodrošināšanai “Latvijas pasts” klientiem piedāvā dažādus risinājumus – papildus darbalaika pagarinašanai jau 11 pasta nodaļās vai to tuvumā izvietoti arī jauni pakomāti tieši sūtījumu izsniegšanai. Lai nebūtu jāuzkavējas pasta nodaļā, “Latvijas pasts” aicina izmantot uzņēmuma mobilās lietotnes iespējas, kas ļauj pakalpojumiem pieteikties attālināti un nodaļā ierasties tieši uz sava pakalpojuma saņemšanu.”

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.