Menu
 

Palēnināta satiksme var būt starp Turaidu un Siguldu, Tallinas šosejas posmā no Zvejniekciema līdz Duntei

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – www.facebook.com/LVCELI Foto – www.facebook.com/LVCELI

Visos valsts reģionos noris aktīva būvdarbu sezona, satiksmes ierobežojumi ieviesti 98 valsts autoceļu posmos, tostarp Pierīgā. Ar ilgāku laiku ceļā jārēķinās ceļa posmā starp Turaidu un Siguldu, Tallinas šosejas (A1) posmā no Zvejniekciema līdz Duntei, kā arī pie Baltezera un Ādažiem, Liepājas šosejas (A9) posmā no Skrundas līdz Kalvenei, tāpat ceļā no Kuldīgas uz Tukumu un remontposmos pie Rēzeknes, Saldus un Jelgavas.

Kā informē VSIA "Latvijas Valsts ceļi" Komunikācijas daļā un Satiksmes informācijas centrā, uz Tallinas šosejas (A1) posmā no Vidzemes šosejas (A2) līdz Siguļiem  notiek satiksmes drošības uzlabošanas darbi. Ātrums ierobežots līdz 70 km/h, un paredzamais būvobjekta šķērsošanas laiks ir 25 minūtes. 

Uz Tallinas šosejas (A1) posmā no Zvejniekciema līdz Duntei notiek seguma atjaunošana. Ātrums ierobežots līdz 50 un 70 km/h, divos posmos satiksme tiek organizēta ar luksoforu, un posma šķērsošana var prasīt 30 minūtes.

Uz autoceļa Inciems-Sigulda-Ķegums (P8) posmā no Turaidas līdz Siguldai divos posmos satiksme tiek organizēta ar luksoforiem. Kravas transportam būvobjektā braukt aizliegts, un posma šķērsošana var prasīt 25 minūtes.

Autovadītājiem plānojot braucienus, "Latvijas Valsts ceļu" pārstāvji aicina iepazīties ar satiksmes ierobežojumiem būvdarbu kartē tīmekļvietnē www.lvceli.lv. Par apgrūtinātiem braukšanas apstākļiem vai citiem ar satiksmi un ceļu stāvokli saistītiem novērojumiem aicina informēt VSIA "Latvijas Valsts ceļi" pa diennakts tālruni 80005555, kā arī uzņēmuma "Twitter" un "Facebook" kontos.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.