Logo
Drukāt šo lapu

Viltus trauksmes dēļ uz laiku evakuēti jaunā "IKEA" veikala apmeklētāji un darbinieki

Viltus trauksmes dēļ uz laiku evakuēti jaunā "IKEA" veikala apmeklētāji un darbinieki publicitātes

Viltus trauksmes dēļ svētdien ap pusdienlaiku evakuēti pirms dažām dienām Rīgas pievārtē atklātā Zviedrijas mājokļu labiekārtošanas preču kompānijas “IKEA” veikala apmeklētāji un darbinieki, aģentūru LETA ar sabiedrisko attiecību uzņēmuma starpniecību informēja veikala vadītāja Inga Filipova.

Saskaņā ar viņas sniegto informāciju, svētdien ap plkst.13 “IKEA” veikala darbinieki un apmeklētāji tika evakuēti no ēkas, jo aktivizējās signalizācijas sistēma. Signalizācijas sistēmu aktivizēja uzkopšanas darbi tehniskajās telpās.

"Visi darbinieki un apmeklētāji ir droši pametuši ēku. Darbinieku un apmeklētāju drošība ir “IKEA” augstākā prioritāte, tāpēc evakuācijas process norisinājās bez aizķeršanās," apgalvoja Filipova.

Pēc signalizācijas sistēmas aktivizācijas cēloņa noteikšanas veikals savu darbību ir atsācis. Uzņēmums atvainojas klientiem par sagādātajām neērtībām.


Kā ziņots, “IKEA” veikals Rīgas pievārtē apmeklētājiem durvis vēra ceturtdien, 30.augustā, pulcējot tik daudz interesentu, ka tiem nācās pie veikala gaidīt rindā. Arī vakar aģentūra LETA pie “IKEA” veikala novēroja rindu.


Jaunā veikala platība ir 34 500 kvadrātmetru, bet teritorija kopumā aizņem desmit hektārus. Veikalā darbojas arī “IKEA” restorāns ar 450 sēdvietām, kā arī bistro un Zviedrijas pārtikas preču veikals.


Kopējie līdzšinējie ieguldījumi “IKEA” veikala izveidē Latvijā ir vairāk nekā 50 miljoni eiro.


“IKEA” franšīzes ņēmējs Latvijā ir SIA "Paul Mason Properties", kura īpašniekam pieder arī “IKEA” veikals Lietuvā un Islandē.


Kompānija “IKEA” izveidota 1943.gadā. Pašlaik 50 pasaules valstīs darbojas 410 “IKEA” veikalu.

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024