Logo
Drukāt šo lapu

Jūrmalā notiks jauniešu brīvības forums; uzstāsies grupa "Sudden Lights"

Jūrmalā notiks jauniešu brīvības forums; uzstāsies grupa "Sudden Lights" publicitātes

8. septembrī Dzintaru mežaparkā notiks “Jauniešu dienas forums 2018” par tēmu “Brīvības lidojums iespēju visumā”, kurā jaunieši vecumā no 13 līdz 30 gadiem aicināti piedalīties diskusijās, praktiskās un izglītojošās darbnīcās, interaktīvā orientēšanās spēlē, kā arī foruma noslēgumā tikties ar repa māksliniekiem un apmeklēt grupas “Sudden Lights” koncertu.

Ieeja visos pasākumos ir bez maksas, informē Jūrmalas pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste Astra Šēnberga.

Pasākuma programma
Plkst. 12.30 komandu (4 cilvēku sastāvā) reģistrēšanās dalībai interaktīvās orientēšanās sacensībās “Brīvības prospekta stāsti”.
Plkst. 13.00 foruma atklāšana.
Plkst. 13.20 komandu starts orientēšanās sacensībām “Brīvības prospekta stāsti”.
Plkst. 15.20 diskusijas ar “jūtuberiem”; praktiski eksperimenti fizikas zonā; “Repair Cafe”, uz kuru aicinām ņemt līdzi jebko, ko ir vēlēšanās atjaunot/salabot savām rokām; galda spēļu metodes chill zonā, ieskats robotikas pamatos, programmēšanā un cīņas demo versijā; ielu akrobātu meistarklase kopā ar “Street Warriors”, veselīgu un gardu smūtiju un kokteiļu pagatavošanas meistarklase.
Plkst. 18.00 muzikālajā vakara sadaļā: “Katrs ar savu gabalu”, kurā “247 x OG Fam” (Zirnis, Freks, Krivuška, EXA, DeMason) mākslinieki demonstrēs jaunākos repa gabalus un aicinās jauniešus pievienoties uz skatuves ar saviem autordarbiem (reps, dzeja, proza u.c.)
Plkst. 19.20 grupas “Sudden Lights” uzstāšanās.
Plkst. 20.00–22.00 ballīte ar DJ LevelUp.

Pasākuma laikā trīs Dzintaru tilta balsti iegūs jaunu izskatu ar grafiti mākslinieka Renāra Caunes zīmējumiem, akcentējot dzintaru kā šīs Jūrmalas apkaimes nosaukumu un Baltijas dārgakmeni. Grafiti punktā tiks iesaistīti visi interaktīvās orientēšanās “Brīvības prospekta stāsti” dalībnieki, norāda A. Šēnberga.

Jauniešu forumu organizē Jūrmalas pilsēta, īsteno Jūrmalas Jaunatnes iniciatīvu centrs sadarbībā ar Bērnu un jauniešu interešu centru un Jūrmalas Jauniešu domi. Pasākums ir tapis sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju, Valsts reģionālās attīstības aģentūru un Latvijas Lielo pilsētu asociāciju Latvijas simtgades iniciatīvas “No brīvības līdz brīvībai. Brīvības ielu stāsts” ietvaros, vēsta domes pārstāve.

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024