Menu
 

Ķekavieši saziedojuši dažādas mantas kara bēgļiem Ukrainā

  • Autors:  LETA
Foto - twitter.com/IvarsSmits Foto - twitter.com/IvarsSmits

Ķekavieši saziedojuši dažādas mantas kara bēgļiem Ukrainā, mikroblogošanas vietnē "Twitter" vēsta tekstila nomas servisa un ražošanas uzņēmuma "Lindstrom" izpilddirektors Ivars Šmits.

Fotogrāfijā redzams, ka pie Ķekavas novada domes ēkas durvīm ķekavieši saziedojuši dažādas lietas - segas, pārtiku, degvielas kannas. Šodien brīvprātīgo autobusi sūtījumu vedīs uz Ukrainas-Polijas robežu Ukrainas bēgļiem.

Ķekavas novada pašvaldības mājaslapā publicēts aicinājums atsaukties Ķekavas novada iedzīvotājus, uzņēmumus un nevalstiskās organizācijas, kurām būtu iespēja izmitināt bēgļus no Ukrainas.

Lai apzinātu iedzīvotājus un uzņēmumus, kuriem ir iespēja sniegt atbalstu Ukrainas bēgļu uzņemšanā un izmitināšanā, pašvaldība aicina aizpildīt anketu un atstāt savu kontaktinformāciju vietnē "https://bit.ly/sniedzatbalstu".

Papildus informāciju iedzīvotāji var iegūt, sazinoties ar Mārtiņu Ansonski pa tālruni 22 123 450 vai e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.