Menu
 

Mēs zinām visu un pat vairāk par iestiepto griestu tendencēm!

  • Autors:  Apmaksāta publikācija
Mēs zinām visu un pat vairāk par iestiepto griestu tendencēm!

Jebkāda veida iestieptie griesti būs mūsdienīgs un stilīgs risinājums jūsu interjeram. Turklāt tikai pie mums griestu dizainu varat izvēlēties virtuālajā realitātē. "LumFer" un "Slott&Kraab" iestiepto griestu profilu sistēmas ir mūsdienīgs telpu apgaismojuma veids, kas ļauj realizēt jebkuras dizaina idejas.

Mēs izstrādāsim unikālu griestu dizainu jūsu mājoklim, izmantojot dažādas nišu formas ar lampām un citiem elementiem. Pēc jūsu sniegtajiem datiem veiksim provizorisko aprēķinu pa tālruni vai e-pastā, bet precīzu uzmērījumu veikšanai un konsultācijām uz objektu bez maksas izbrauks mūsu dizainers. Strādājam tikai ar sertificētiem Eiropas ražotāju materiāliem.

"LumFer" un "Slott&Kraab" profilu sistēmas ir pieejamas trīs krāsās: melnbaltā, baltā, melnā. Uzmērīšanas laikā varēsiet apskatīt PVC plēvju un audumu katalogu, lai no plašā krāsu un materiālu paraugu klāsta izvēlētos sev piemērotāko.

Plēve "Teqtum" pasargās jūsu mājokli no uguns (izsniedzam sertifikātu), savukārt audums "Descor" ir no videi draudzīga, elpojoša materiāla.

Pārdošanā arī gaismekļi, LED lentes, konsoles, karnīzes un citi produkti.

Mēs izpildām jebkuras sarežģītības pasūtījumus un darbu veikšanā izmantojam augstākās kvalitātes materiālus un speciālus instrumentus tīrai iestiepto griestu uzstādīšanai. Darbus veic montētāji ar lielu uzstādīšanas pieredzi. Mēs garantējam augstu izpildītā darba kvalitāti.

Mēs vienmēr ieklausāmies mūsu klientu vēlmēs, lai padarītu viņu dzīves telpu unikālu, piešķirot tai īpašu "rozīnīti", un vislielākā pateicība par mūsu darbu ir prieks mūsu klientu acīs.

Pasteidzies veikt pasūtījumu! Mēs būsim ļoti priecīgi palīdzēt jums piepildīt jūsu sapņus.

Ir pieejamas dažādas akcijas un atlaides.

Firma "Floris"
Biroja adrese: Aleksandra Čaka iela 59, Rīga, LV-1009
Tālruņa numurs 25614614
www.floris.lv 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.