Menu
 

Aicina nominēt pretendentus Ķekavas novada jauniešu gada balvai

  • Autors:  Apriņķis.lv
Aicina nominēt pretendentus Ķekavas novada jauniešu gada balvai Foto: pixabay.com

Sākusies balsošana par "Ķekavas novada jauniešu gada balvas 2018" nominācijām. Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centrs (JIC) aicina ikvienu novada iedzīvotāju līdz 15. februārim izvirzīt pretendentus nominācijā “Jaunietis – Ķekavas novada lepnums” un “Komandā ir spēks!”. 

Konkursa uzdevumi ir popularizēt jauniešu paveiktos darbus, aktualizēt un veicināt jauniešu iniciatīvu un līdzdalību novada sabiedriskajā dzīvē, tāpat arī sniegt atzinīgu pašvaldības vērtējumu, apbalvojot jauniešus, un novērtēt ar jauniešiem strādājošo personu un organizāciju devumu jaunatnes iespēju un dzīves kvalitātes uzlabošanā.

"Leposimies ar mūsu jauniešiem, brāļiem, māsām, dēliem, meitām, krustmeitām, krustdēliem, radiniekiem, draugiem, audzēkņiem, klasesbiedriem, kuri par 2018. gadā paveikto ir pelnījuši saņemt titulu “Jaunietis – Ķekavas novada lepnums”! Ja jūsu redzeslokā ir nonācis šāds jaunietis, esat laipni lūgti aizpildīt un iesniegt pieteikuma anketu. Pieteikuma anketas drukāto versiju iespējams saņemt Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centrā vai Ķekavas novada pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā," informē JIC pārstāvji.
 
Pirmo reizi Ķekavas novada Jauniešu gada balvas vēsturē JIC pasniegs balvu arī kolektīvam, kas pierādījis sevi ar 2018. gadā paveikto un visvairāk atbilst Ķekavas novada pašvaldības un JIC vērtībām kopumā. Tāpēc ikviens Ķekavas novada iestādes, kolektīva vai organizācijas vadītājs vai klases audzinātājs tiek mudināts izvirzīt savu kolektīvu balvas saņemšanai nominācijā “Komandā ir spēks!”.

Kā katru gadu Ķekavas novada skolu 7.–12. klasēs līdz 15. februārim skolu jauniešiem būs iespēja balsot, aizpildot anketu par nominācijām “Foršākais skolotājs”, “Talantīgākais jaunietis”, “Sportiskākais jaunietis”, “Jauniešiem garšo!”, “Gada notikums” un “Jauniešu deputāts”, norāda JIC pārstāvji. Jauniešiem, kuri nemācās novada skolās, šo anketu ar vairākumu no nosauktajām nominācijām ir iespējams aizpildīt tiešsaistē ej.uz/JGB2018_Anketa. Konkursa nolikums pieejams šeit.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.