Menu
 

Sestdiena, 12 Decembris 2020

Karikatūra. Kurš tēvs, kura māte?

Pirmo reizi Latvijā līdz šim tikai tēviem pienākošais desmit dienu atvaļinājums pēc bērna piedzimšanas piešķirts sievietei. Tas ir noticis pēc Satversmes tiesas lēmuma, kurā par neatbilstošu Satversmei atzina likuma normu, kas viendzimuma pāriem pēc bērna dzimšanas neparedzēja tiesības uz šo atvaļinājumu.

Lasīt vairāk...

Interjera dizainere: Mācāmies uzburt īstās Ziemassvētku noskaņas mājās

Lai gan šogad izpaliek daudzi notikumi, kas tradicionāli cilvēkos raisa Ziemassvētku sajūtas, šis gads ir pavēris iespējas pašiem būt radošiem un atklāt savas īpašās svētku tradīcijas. Šogad īpaša uzmanība tiek vērsta uz bērnistabas iekārtošanu, svētku noskaņas radīšanu mājas birojā, kā arī īstās egles un svētku galda iekārtošanu, lai ik katrā mājokļa zonā būtu jūtama svētku atmosfēra.

Lasīt vairāk...

Aptauja: Covid-19 otrajā vilnī miega kvalitātes rādītāji nedaudz uzlabojušies

Pēdējā mēneša laikā 23% iedzīvotāju ir saskārušies ar miega traucējumiem (4% bieži, 10% dažreiz, 9% reti), secināts “BENU Aptiekas” Stresa termometra rezultātos, kas iegūti sadarbībā ar uzņēmumu “Gemius”, aptaujājot vairāk nekā 2700 cilvēku. Salīdzinājumā ar šī gada aprīli, kad kopumā 29% iedzīvotāju piedzīvoja miega traucējumus, Covid-19 otrajā vilnī miega kvalitātes rādītāji ir nedaudz uzlabojušies. Tāpat aptaujā secināts, ka 74% respondentu miega kvalitāte pēdējā mēneša laikā nav mainījusies.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.