Menu
 

Svētdiena, 13 Decembris 2020

Aptauja Saulkrastos. Vai jums pietrūkst Ziemassvētku laika pasākumu?

Covid-19 pandēmijas dēļ šogad piedzīvojam neierastu pirmssvētku laiku – bez kņadas, veikalu reklāmām un dāvanu piedāvājumiem. Laiks pirms Ziemassvētkiem parasti bija rosīgs, gatavojoties dažādiem pasākumiem skolās, bērnudārzos, darba kolektīvos. Vecāki šuva tērpus un līmēja maskas mazākajiem ģimenes locekļiem, notika gatavošanās apsveikumiem darba kolektīvos un plašākiem publiskiem pasākumiem. Šogad decembri pavadām ārkārtējās situācijas apstākļos, kad dažādu ierobežojumu dēļ varam pildīt tikai neatliekamākos pienākumus, ierobežota ir arī vistuvāko cilvēku sastapšanās, ja tie nedzīvo zem viena jumta ikdienā.

Lasīt vairāk...

Pieminēsim Latvijas patriotus, Brīvības cīņu dalībniekus!

“Rīgas Apriņķa Avīzes” redakcija saņēma vēstuli no Andra Rubina, latviešu ārsta dermatovenerologs, Latvijas Universitātes profesora, kurā viņš lūdz publicēt informāciju par tēva brāli – Dr. Alfrēdu Andreju Rubinu, kurš lielu dzīves daļu ir aizvadījis Siguldā. Pēc profesora lūguma publicējam informāciju par nozīmīgākajiem Dr. A. A. Rubina dzīves notikumiem.

Lasīt vairāk...

Pētījums: 70 % Latvijas iedzīvotāju piemīt kāds kaitīgs ieradums

Pēdējo četru gadu laikā par ceturtdaļu pieaudzis to cilvēku skaits, kuri atzīst, ka tiem piemīt vismaz viens kaitīgs ieradums, liecina “Mana Aptieka & Apotheka” Veselības indeksa pētījums. Tādiem kaitīgiem ieradumiem kā smēķēšana un alkohola lietošana nākusi klāt arī neizgulēšanās, aizraušanās ar virtuālo vidi un neveselīgi ēšanas paradumi.

Lasīt vairāk...

VUGD aicina svētku laikā neaizmirst par drošību

Gada nogale ir svinību laiks, kad telpas un pagalms rotāts gaismas virtenēm, tiek dedzinātas sveces, kurinātas krāsnis un pirtis, gatavoti svētku ēdieni, kā arī noskaņas radīšanai izmantota pirotehnika. Lai Ziemassvētki un Jaungada svinības nepārvērstos traģēdijā, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aicina cilvēkus neaizmirst par drošību.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.