Menu
 

Trešdiena, 30 Decembris 2020

Gaujā no dzelzceļa sliedēm novilkta uz pārbrauktuves apstājusies vieglā automašīna

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopš nedēļas sākuma no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis septiņus izsaukumus. Jaunākais no tiem – trešdien plkst. 14.42 no Ķekavas novada, kur notikusi divu vieglo automašīnu sadursme un transportlīdzekļi iestūrējuši grāvī. Ziņu par cietušajiem pagaidām nav, informēja VUGD.

Lasīt vairāk...

Komandanstundas laikā kursēs sabiedriskais transports (papildināta)

Mājsēdes laikā sabiedriskā transporta darbības laiks netiek ierobežots, lai primāri nodrošinātu iedzīvotāju nokļūšanu uz un no darba. Tāpat, lai nokļūtu uz darbu un atpakaļ, kā arī neatliekamos gadījumos, iedzīvotājiem būs iespēja izmantot taksometra pakalpojumus. Atrodoties ārpus savām mājvietām mājsēdes laikā, iedzīvotājiem ir jābūt iemeslu apliecinājumam par dzīvesvietas atstāšanu, informēja Satiksmes ministrijā.

Lasīt vairāk...

Apdrošinātājs: No svētkiem līdz ugunsnelaimei ir viens solis

Gada nogalē ikkatrs cenšas radīt īpašu svētku atmosfēru, rotājot māju un aizdedzot svētku ugunis. Taču nereti svētki izvēršas citādi, nekā plānots, jo netiek ievēroti ugunsdrošības noteikumi. Apdrošināāsnaas kompānija “Gjensidige Latvija” atgādina – atklātu uguni nedrīkst atstāt bez uzraudzības, bet svētku uguņošana ir rūpīgi jāplāno un jāveic ar lielu piesardzību.

Lasīt vairāk...

Pētījums: strādājošie vairs nav tik aizrautīgi par darbu no mājām un būšanu kopā ar bērniem

Ārkārtējā situācija pavasarī bija kā nepatīkama modināšana jaunai realitātei: brīva piegādes laika atrašana pārtikas preču piegādei mājās kļuva par mazu brīnumu, preču kurjeri, labs televīzijas saturs un bez pārrāvuma funkcionējoša tiešsaistes sapulču platforma pēkšņi ieguva nozīmi. Cik ļoti mēs šodien novērtējam darbu no mājām, būšanu kopā ar saviem bērniem un iepirkšanos klātienē?

Lasīt vairāk...

Viņķele komandantstundu pamato ar pārpildītajām slimnīcām un lielo pacientu skaitu, kas cīnās par savām dzīvībām

Valdība ir izšķīrusies par komandantstundas ieviešanu, jo slimnīcas ir pārpildītas ar Covid-19 pacientiem - vairāk nekā 1000 cilvēku slimnīcās cīnās par savu veselību, pussimts cīnās par dzīvību, bet medicīnas aprūpes darbinieki strādā uz spēku īzsīkuma robežas, preses konferencē žurnālistiem uzsvēra veselības ministre Ilze Viņķele (AP).

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.