Menu
 

Trešdiena, 09 Decembris 2020

Psihoterapeits: Ja cilvēks tic sazvērestības teorijām, zinātnieku skaidrojumi viņa viedokli nemainīs

Ja cilvēks tic sazvērestības teorijām, tad zinātniskas metodoloģijas skaidrošana viņa viedokli nemainīs, šodien konferencē "Kādēļ ir grūti uzticēties valdības viedoklim un lēmumiem krīzes situācijā?" sacīja Rīgas Stradiņa universitātes Psihosomatiskās medicīnas un psihoterapijas docents Artūrs Utināns.

Lasīt vairāk...

No 14.decembra plānotas izmaiņas vairāku autobusu maršrutu reisos Siguldas pusē

Lai pasažieri varētu pagūt pārsēsties no viena transportlīdzekļa citā, no 14. decembra tiks saīsināts vairāku reisu izpildes laiks maršrutā Nr. 3113 Sigulda–Kaķīškalns–Institūts–Sigulda, Nr. 3117 Sigulda–Saltavots–Pelītes–Sigulda, Nr. 5607 Sigulda–Nurmiži, Nr. 5591 Sigulda–Mālpils, Nr. 6876 Sigulda–Allaži–Mālpils un Nr. 6251 Rīga–Ropaži–Allaži–Sigulda, vēsta Autotransporta direkcija.

Lasīt vairāk...

Rihards Kols: Ārpolitikā arvien vairāk jārēķinās ar šodienas izaicinājumiem

Laikā, kad pasaule vienlaikus saskaras gan ar Covid-19 pandēmiju, gan ģeopolitiskajiem izaicinājumiem, ārpolitikā arvien vairāk jārēķinās ar šodienas situāciju, uzsvēra Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētājs Rihards Kols trešdien pēc kopsēdes ar Eiropas lietu komisiju. Deputāti sprieda par ārlietu ministra ikgadējo ziņojumu par paveikto un iecerēto darbību valsts ārpolitikā un Eiropas Savienības (ES) jautājumos.

Lasīt vairāk...

Konceptuāli atbalsta valdības locekļu algu "iesaldēšanu"

Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija trešdien konceptuāli atbalstīja valdības locekļu algu “iesaldēšanu”, tādējādi paredzot, ka Ministru prezidenta, ministru un ministriju parlamentāro sekretāru atalgojums nākamgad nepaaugstināsies un paliks 2020.gada līmenī. To noteic komisijas konceptuāli atbalstītie grozījumi Valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku atlīdzības likumā.

Lasīt vairāk...

Bērnu slimnīcas ārsti: Masku nēsāšana bērniem ir droša un nepieciešama

Šobrīd, kad vīrusa izplatība ir būtiski palielinājusies, masku nēsāšana bērniem ir ļoti svarīga tālākai Covid-19 slimības izplatības ierobežošanai. Bērnu slimnīcas ārsti uzsver, ka masku nēsāšana nerada negatīvas sekas valkātāju veselībai, pilnīgi pretēji – tā pasargā ne tikai no Covid-19, bet arī no citiem slimību ierosinātājiem un alergēniem.

Lasīt vairāk...

Paredzams, ka OCTA polisi varēs pirkt uz 30 dienām

Obligātās civiltiesiskās atbildības (OCTA) polisi varēs iegādāties uz 30 dienām, savukārt ģimenes, kurās ir bērni ar invaliditāti, polisi varēs iegādāties lētāk. To paredz Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijā trešdien galīgajam lasījumam atbalstītie grozījumi Sauszemes transportlīdzekļu īpašnieku civiltiesiskās atbildības obligātās apdrošināšanas likumā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.