Menu
 

Sestdiena, 02 Janvāris 2021

Naktī uz 2. janvāri mājsēdes kontroles pasākumos policija pārbaudījusi 4158 personas, sākti 725 administratīvie procesi

Naktī no 1. uz 2. janvāri mājsēdes kontroles pasākumos pārbaudītas 4158 personas. Saistībā ar mājsēdes ierobežojumu neievērošanu policija uzsākusi 725 administratīvos procesus, kā arī fiksēti vēl 178 pārkāpumi par kuriem tiks vēl uzsākti administratīvie procesi. Savukārt vēl 1319 gadījumos doti preventīvi norādījumi, liecina Valsts policijas informācija.

Lasīt vairāk...

Jaunā gada pirmajā dienā Latvijā reģistrēti 24 ar Covid-19 mirušie, fiksēti 314 jauni inficēšanās gadījumi

Aizvadītās diennakts laikā saņemta informācija par 24 ar Covid-19 inficētām mirušām personām, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati. Divas personas bijušas vecuma grupā no 45 līz 55 gadiem, deviņas grupā no 60 līdz 70 gadiem, četras grupā no 70 līdz 80 gadiem, septiņas grupā no 80 līdz 90 gadiem un divas vecuma grupā no 90 līdz 95 gadiem. Kopējais no slimības mirušo cilvēku skaits sasniedzis 668.

Lasīt vairāk...

Lai netraucētu pamatīgi uzpūties vēders... Farmaceites padomi

Gremošanas problēmas ir viens no biežākajiem iemesliem, kādēļ cilvēki palīdzību meklē aptiekā, turklāt arī svētku laikā. Sekojot tradīcijām, galdā jāceļ deviņi vai divpadsmit ēdieni! Nav brīnums, ka pēc tam vēders ir kā bumba. Taču vēdera uzpūšanos ne vienmēr rada pārmērīga ēšana. Var būt virkne citu iemeslu, tostarp – nopietnas veselības problēmas.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.