Menu
 

Ceturtdiena, 11 Marts 2021

Valsts vides dienests apturējis nelikumīga autoservisa darbību Babītes novadā

Valsts vides dienests (VVD) apturējis trīs nelikumīgu autoservisu – divu Rīgā un viena Babītes novadā – darbību. Visi autoservisi darbojās bez nepieciešamās vides atļaujas, kā arī divi autoservisi bija izveidoti teritorijās, kur saskaņā ar pašvaldību teritorijas plānošanas dokumentiem, šādas darbības veikšana nav atļauta.

Lasīt vairāk...

Pērn par 19 % pieaudzis Latvijas dārzeņu, augļu un ogu pieprasījums

Pērn ievērojami audzis pieprasījums Latvijā audzētiem dārzeņiem, augļiem un ogām ar samazināto 5 % PVN likmi – tas ir bijis par 19 % lielāks, salīdzinot ar 2019. gada datiem, liecina “Maxima Latvija” dati. Turpretim importēto lauku labumu pieprasījuma pieaugums bijis 5 %, kas ir par 14 % gausāka pieprasījuma izaugsme nekā mūsu pašu Latvijas labumiem.

Lasīt vairāk...

Viesu namā Baložos policija konstatē sešu personu pulcēšanos

7.martā Valsts policija, reaģējot uz saņemto informāciju, pārbaudīja kādu viesu namu Ķekavas novada Baložos, kur tika konstatēts, ka pulcējas sešas personas, kuras nav no vienas mājsaimniecības un ir sarīkojušas dzimšanas dienas svinības. Saistībā ar notikušo uzsākti administratīvā pārkāpuma process par ārkārtējās situācijas noteikto ierobežojumu neievērošanu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.