Menu
 

Otrdiena, 23 Marts 2021

Ceļu pie klausītājiem sāk Raimonda Paula un Gunta Skrastiņa kopdarbs – dziesma "Bitīte"

Sākot ar 23.martu, Latvijas radiostacijās sākusi skanēt maestro Raimonda Paula dziesma “Bitīte” (Leona Brieža vārdi), kuru iedziedājis aktieris Guntis Skrastiņš. Dziesma iekļauta nesen klajā nākušajā Raimonda Paula un Gunta Skrastiņa kopdarbā – dziesmu albumā “Nopietni pa jociņam”, kas pagājušajā nedēļā saņēma Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu “Zelta mikrofons” kategorijā “Labākais šlāgermūzikas albums”, informē albuma producents Jānis Kļaviņš.

Lasīt vairāk...

Izplatītākie mīti par pavasara sauli un ādas aizsardzību

Pēc garās un drūmās ziemas nav nekā patīkamāka par pavasara saules stariem. Tie noteikti ir jābauda! Tomēr tas, ka ārā vēl valda vēss laiks, nenozīmē, ka mēs nevaram saulē apdegt vai nodarīt kaitējumu savai ādai. Pavasaris ir īstais laiks, lai atcerētos par ultravioleto starojumu (UV) un sagatavotos drošai saules baudīšanai. Kā to darīt pareizi? Konsultē "Benu aptiekas" piesaistītā eksperte, ārste rezidente dermatoloģijā Zane Prikule-Rūsiņa un "Benu aptiekas" klīniskā farmaceite Ilze Priedniece.

Lasīt vairāk...

Vijolniece Kristīne Balanas Siguldas koncertzālē "Baltais flīģelis" uzņēmusi videoklipu

Pērnā gada nogalē, laikā, kad pasaulē esošā situācija kultūras iestādēm lika pievērt durvis apmeklētājiem, Siguldas koncertzāle “Baltais flīģelis” tās atvēra unikālu kadru filmēšanai vijolnieces Kristīnes Balanas videoklipam “Ad Astra”, ievērojot visus valstī noteiktos ierobežojumus, informē Siguldas novada pašvaldībā.

Lasīt vairāk...

Ekonomists: Vai Latvijas ekonomika piedzīvos "lielisko septiņgadi"?

2020.gads Latvijas tautsaimniecībai bija neparastu izaicinājumu pārvarēšanas gads. Lai arī valsts panākumu bilance joprojām izskatās diezgan labi, tā vairs nav tik laba, kāda tā bija līdz pērnā gada novembrim. Kad varētu noslēgties pandēmijas negatīvo seku vilnis? Kāpēc Latvijas ekonomikas izredzes šogad tiek vērtētas piesardzīgi? Atbildes uz šiem un citiem jautājumiem par Latvijas un Baltijas ekonomiku 23.martā prezentēja "Luminor" bankas ekonomists Pēteris Strautiņš.

Lasīt vairāk...

Par iespējamām nelikumībām digitālās TV ieviešanā apsūdzēts arī bijušais SM valsts sekretārs un bijušais LVRTC vadītājs

Kriminālprocesā par iespējamām nelikumībām digitālās televīzijas ieviešanā Ģenerālprokuratūra apsūdzējusi arī bijušo Satiksmes ministrijas (SM) valsts sekretāru Nilu Freivaldu un bijušo Latvijas Valsts radio un televīzijas centra (LVRTC) valdes priekšsēdētāju Lauri Dripi, noskaidroja aģentūra LETA.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.