Menu
 

Ceturtdiena, 13 maijs 2021

Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku Rīcības komitejā prezentē "e-dziesmusvētku" konceptu

XII Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku Rīcības komitejas sēdē ceturtdien prezentēts drošu svētku norises scenārijs, kura pamatmērķis ir stiprināt bērnu un jauniešu psihoemocionālo labbūtību, noslēgt šo svētku ciklu, dokumentējot svētku dalībniekus, programmu, repertuāru videoversijā un atstāt vēsturei liecības par šiem svētkiem, pasakot paldies tiem dalībniekiem un pedagogiem, kas gatavojās svētkiem vairāku gadu garumā.

Lasīt vairāk...

Kariņš noslēdzis vienošanos ar Saeimas deputātu grupu par sadarbību un atbalstu valdībai

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš ar Saeimas deputātu grupu "Stabilitātes grupa" ceturtdien noslēdzis vienošanos par sadarbību un atbalstu valdībai, kuru deputātu grupas vārdā parakstīja Saeimas deputāts Atis Zakatistovs, pārstāvot arī pie frakcijām nepiederošos Saeimas deputātus Aivaru Geidānu, Edgaru Kronbergu, Janīnu Kursīti un Ivaru Pugu, kuri aizgāja no frakcijas “KPV LV” pēc tam, kad citi frakcijas kolēģi nobalsoja par ekonomikas ministra Jāņa Vitenberga (NA) atsaukšanu no amata.

Lasīt vairāk...

Dziedošā aktrise Zane Jančevska gribētu dzīvot Kursā pirms krustnešu iebrukuma

Kultūras pils “Ziemeļblāzma” sociālo tīklu “Facebook” un “YouTube” kontos līdz 16. maija plkst. 23.59 skatāms unikāls un citviet neskanējis koncertuzvedums “Mamma. Māmiņa. Māte”. Koncertuzvedumā piedalās Zane Jančevska, Lauma Bērza, Jēkabs Jančevskis un Ansis Jansons. Pavadījumā skan tādi mūzikas instrumenti kā akordeons, vijole un kokle.

Lasīt vairāk...

"Salaspils Siltums" sācis darbu pie apjomīga saules paneļu parka izveides

  • Publicēts Vide

SIA “Salaspils Siltums” sadarbībā ar enerģētikas uzņēmumu grupu “AJ Power” paplašina saules enerģijas iegūšanas iespējas uzņēmumā. Tuvāko mēnešu laikā uzņēmumā tiks realizēts vēl viens saules paneļu parks, kas nodrošinās elektroenerģiju pašpatēriņam. Kā informēja uzņēmumā, projektā uz zemes plānots uzstādīt 270 saules paneļus ar kopējo jaudu 100 kW, kas uzņēmumam turpmākos 10 gados saražos vismaz 900 000 kWh.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.