Menu
 

Ceturtdiena, 06 maijs 2021

Kādi roku dezinfekcijas līdzekļi ir piemēroti uzņēmumiem?

Pandēmijas ietekmē roku dezinfekcija pēdējo gadu laikā kļuvusi par ļoti aktuālu tēmu, taču roku tīrībai jāpievērš uzmanība neatkarīgi no dažādu slimību uzliesmojumiem. Baktērijas ir mums visapkārt, un vieni no efektīvākajiem palīgiem, kas ļauj cīnīties pret tām, ir roku dezinfekcijas līdzekļi. Lasiet un noskaidrojiet šajā rakstā, kā izvēlēties piemērotāko risinājumu Jūsu uzņēmuma vajadzībām!

Lasīt vairāk...

Dārzkopības eksperts: Vēsais pavasaris ietekmēs visa iesētā sadīgšanas ātrumu

Pirmais pavasara mēnesis jau aizvadīts, un sācies maijs, kas parasti saistās ar krāšņu zaļumu un ziedēšanu. Taču šogad dabā viss notiek ļoti lēni. Dažas siltās aprīļa sākuma dienas ar +15oC un vairāk grādiem, lika cerēt, ka gaidāms skaists pavasaris – kad varēja sēt pākšaugus, dārzā bija patīkami strādāt. Taču laiks pamazām kļuva arvien nejaukāks un nejaukāks, gaisa temperatūra noslīdēja līdz 10 grādiem, valdīja brāzmains vējš un un ik pa laikam atkal uzsniga sniegs.

Lasīt vairāk...

Sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumus klātienē ārtelpās varēs sniegt no plkst.6 līdz 21

Ministru kabineta ārkārtas sēdē nolemts pastiprināt iepriekš noteiktos nosacījumus sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai klātienē ārtelpās. Kā zināms, apstiprinot grozījumus Covid-19 infekcijas izplatības pārvaldības likumā, Saeima lēma, ka no 7. maija pastiprinātos drošības apstākļos tiek atļauts atsākt sniegt sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumus klātienē ārtelpās.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.