Menu
 

Trešdiena, 25 Augusts 2021

Piektdien plānotā Garkalnes pasta nodaļas pārcelšanās uz jaunām telpām atlikta līdz 24.septembrim

Ropažu novada Garkalnes pagasta Garkalnes pasta nodaļas pārcelšanās uz jaunām telpām iepriekš plānotā 27.augusta vietā jaunievēlētās pašvaldības līguma nosacījumu maiņas dēļ atlikta uz 24.septembri. Līdz ar to Garkalnes pasta nodaļa turpina apkalpot klientus līdzšinējā adresē Vidzemes šosejā 23, bet 24.septembrī sāks darbu Vidzemes šosejā 1d.

Lasīt vairāk...

Satiksmes ministrs ar Ķekavas novada pašvaldību pārrunās "Rail Baltica" projekta gaitu

Satiksmes ministrs Tālis Linkaits ceturtdien kopā ar "Rail Baltica" projekta ieviesējiem apmeklēs Ķekavas novada pašvaldību, ko šķērsos topošā Eiropas sliežu platuma dzelzceļa līnija. Tiekoties ar jauno pašvaldību vadību tiks pārrunāta "Rail Baltica" projekta virzība un iesaistīto pušu sadarbības stiprināšana projekta un novadu attīstības mērķu sasniegšanai. Šī ir noslēdzošā novadu pašvaldību vizīte saistībā ar "Rail Baltica" projektu, norāda Satiksmes ministrijā.

Lasīt vairāk...

VDD: Atsevišķas personas mērķtiecīgi savās personīgajās interesēs cenšas izmantot Covid-19 situāciju

Pašreiz novērojamās tendences liecina par atsevišķu personu un organizāciju mērķtiecīgiem centieniem savās personīgajās interesēs izmantot sarežģīto situāciju, ko pasaulē izraisījusi Covid-19 pandēmija un saslimstības mazināšanas nolūkā ieviestie drošības pasākumi, pavēstīja Valsts drošības dienestā (VDD).

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.