Menu
 

Svētdiena, 29 Augusts 2021

Dumpis: 20% līdz 23% Latvijas iedzīvotāju ir slimojuši ar Covid-19

Līdz šim Latvijā ar Covid-19 ir slimojuši aptuveni 20% līdz 23% iedzīvotāju, no kuriem 7,5% bijuši laboratoriski apstiprināt gadījumi, savukārt atlikušie par saslimšanu nezināja vai laboratoriski neapstiprināja to, mikroblogošanas vietnē "Twitter" pavēstījis Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas infektologs un Latvijas Universitātes profesors Uga Dumpis.

Lasīt vairāk...

Laimes hormons – kā to pamodināt. Skaidro fitnesa instruktors

Šogad, biežāk par citiem gadiem,  cilvēki ir sastapušies ar psihoemocionalām problēmām. Pareizāk pat būtu sacīt, ka aizvadītais gads izgaismojis problēmas, kas daudziem no mums bija jau iepriekš, tikai nebijām tās pamanījuši vai centušies risināt. Biežākās psihoemocionālās veselības problēmas, par kurām sūdzējušies Latvijas iedzīvotāji aizvadītā gada laikā, ir sēras un skumjas par attiecību grūtībām, trauksmes un panikas lēkmes, hroniskas sāpes, piemēram, galvas vai muguras sāpes, ēšanas traucējumi, depresija, kā arī miega traucējumi.

Lasīt vairāk...

Piecas dabīgās eļļas kosmētikas līdzekļos

Rūpējoties par skaistumkopšanu, arvien iecienītāki kļūst dabīgas izcelsmes produkti, kas spēj efektīvi barot un mitrināt ādu, nodrošina to ar dažādiem mikroelementiem, vienlaikus samazina alerģiju risku un ir draudzīgi apkārtējai videi. Augu izcelsmes eļļas ir vērtīgs papildinājums skaistumkopšanas rituāliem, turklāt tās jau ir atrodamas dažādu ražotāju kosmētikas sastāvā.

Lasīt vairāk...

Drošības ieteikumi, ko atgādināt bērnam pirms skolas gaitu atsākšanas

Termometra atzīme aiz loga sāk pazemināties un lapas lēnām iedzeltē – tas liecina par rudens iestāšanos un skolas laika atsākšanos. Taču, pirms bērns atsāk skolas gaitas, nepieciešams pārliecināties, ka viņš jūtas drošs ceļā uz mācību iestādi. Drošības nozares kompāniju asociācijas (DNKA) eksperti ir apkopojuši ieteikumus, ko vērtīgi pārlasīt un izrunāt ar savu bērnu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.