Menu
 

Pirmdiena, 27 Jūnijs 2022

Aizvadītajā nedēļā lielākajā daļā Latvijas pašvaldību palielinājies ar Covid-19 inficēto iedzīvotāju skaits

Aizvadītās nedēļas laikā lielākajā daļā Latvijas pašvaldību ir palielinājies ar Covid-19 inficēto iedzīvotāju skaits, liecina aģentūras LETA aprēķini pēc Slimību profilakses un kontroles centra datiem. Kopumā ar Covid-19 inficēto skaits ir palielinājies 25 pašvaldībās, vēl 14 pašvaldībās tas ir samazinājies, bet četrās palicis nemainīgs.

Lasīt vairāk...

Siguldas badmintonistes izcīna vicečempionu titulu "Croatia Open" sieviešu dubultspēļu kategorijā

  • Publicēts Sports

Teicamu un sen nebijušu panākumu Latvijas badmintonam guvušas Siguldas badmintona kluba / Siguldas Sporta skolas spēlētājas Anna Kupča un Jekaterina Romanova. Viņas Horvātijas pilsētā Dubrovnikā notikušajā pasaules badmintona reitinga turnīrā “Croatia Open 2022” izcīnīja vicečempionu titulu sieviešu dubultspēļu kategorijā. Turnīrā startēja vairāk nekā 350 spēlētāju no 47 valstīm tajā skaitā no tādām badmintona lielvalstīm kā Indija, Indonēzija, Vjetnama, Singapūra, Malaizija, Ķīnas Honkonga, Anglija, Francija un Vācija, informē sportistu pārstāvis Ainārs Gureckis.

Lasīt vairāk...

Svētku brīvdienās nodoti vairāk nekā 4,2 miljoni depozīta iepakojumu

Aizvadīto svētku brīvdienu laikā – no 23. līdz 26.jūnijam – taromātos nodoti vairāk nekā 4,2 miljoni tukšo depozīta iepakojumu – tas ir tikpat daudz, cik depozīta sistēmas ietvaros tika nodots pirmo divarpus mēnešu laikā jeb no februāra līdz aprīļa vidum. Būtiski, ka vairāk nekā puse depozīta iepakojumu (2,6 miljoni) tika nodota sestdienas un svētdienas laikā, tādējādi dienas laikā ticis nodots vairāk nekā viens miljons iepakojumu. SIA “Depozīta iepakojuma operators” (DIO) paredz, ka šāds dienā nodoto iepakojumu apjoms saglabāsies arī turpmāk, informē uzņēmuma pārstāvji.

Lasīt vairāk...

VID aizturējis piecas Nodokļu nomaksas veicināšanas pārvaldes amatpersonas un trīs privātpersonas

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Iekšējās drošības pārvalde (IDP) ar citu VID struktūrvienību un KNAB atbalstu, veicot vairāk nekā 15 kratīšanas divos kriminālprocesos, aizturējusi piecas VID Nodokļu nomaksas veicināšanas pārvaldes amatpersonas un trīs privātpersonas aizdomās par dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu, dokumentu viltošanu, nelikumīgu akcīzes preču apriti lielos apmēros personu grupā un noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju, informē VID pārstāvji.

Lasīt vairāk...

1.jūlijā atklās jaunu sabiedriskā transporta maršrutu Rīga–Mārupe

Pēc SIA “Vastint Latvia” iniciatīvas un uzlabojot sabiedriskā transporta pieejamību, Sabiedriskā transporta padome 2021.gada 29.oktobrī pieņēma lēmumu par grozījumu apstiprināšanu reģionālās nozīmes maršrutu tīklā, ar kuru eksperimentālā kārtā uz četriem mēnešiem no 1.jūlija tiks atklāts jauns reģionālās nozīmes maršruts Rīga (Riepnieku iela)–Āgenskalns–Mārupe (Daibes iela).

Lasīt vairāk...

Aptur Covid-19 uzziņu tālruņa darbību

No 1.jūlija uz laiku tiek apturēta Covid-19 uzziņu tālruņa 8989 darbība, ņemot vērā Covid-19 infekcijas izplatības samazinājumu, informē Nacionālais veselības dienests (NVD). Līdz šim bezmaksas tālruņa konsultanti nodrošināja iedzīvotājiem pieteikšanos vakcinācijai pret Covid-19 infekciju, kā arī sniedza informāciju par vakcināciju un digitālajiem Covid-19 sertifikātiem, informē NVD.

Lasīt vairāk...

Turpinoties "Rail Baltica" būvdarbiem lidostā "Rīga", uz laiku mainīsies satiksmes plūsma

Pilnsabiedrība "B.S.L. Infra", turpinot "Rail Baltica" būvniecības darbus pie lidostas "Rīga", no 27.jūnija uz laiku mainīs satiksmes plūsmu virzienā prom no lidostas uz Rīgas centru. Vietā, kur šobrīd atrodas "Rīgas satiksmes" 22.autobusa pieturvieta, satiksme aptuveni trīs nedēļas tiks ar nelielu līkumu novirzīta pa pagaidu ceļu caur P1 stāvvietu, informē "B.S.L. Infra" pārstāvji.

Lasīt vairāk...

Svētku brīvdienās Pierīgā degušas ēkas, laivas, meži, automašīnas; izglābts mežā apmaldījies cilvēks

Aizvadītajās diennaktīs, laika posmā no šī gada 22.jūnija plkst. 6.30 līdz 27.jūnijam plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopumā saņēma 362 izsaukumus – 131 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā četrus uz meža ugunsgrēkiem, 142 uz glābšanas darbiem, bet 89 izsaukumi bija maldinājumi. Palīdzība bija nepieciešama arī daudzviet Pierīgā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.