Menu
 

Eksperti diskutēs par vecāku lomu pusaudžu audzināšanā

  • Autors:  LETA
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Jaunnedēļ Pusaudžu resursu centra rīkotajā diskusijā "Viss sākas no mājām" eksperti runās par vecāku lomu pusaudža audzināšanā, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji.

Pēdējā laikā tiek īpaši apspriesti pusaudžu emocionālie aspekti dažādās vidēs, tomēr mazāk tiek runāts par vecāku iespējām un veidiem, kā atbalstīt savu pusaudzi. Nereti arī vecāki nespēj ikdienā rast atbildes uz jautājumiem par to, kā rīkoties vecākiem, ja pusaudzis atnāk no skolas un bez sveiciena ieskrien istabā un aizcērt durvis, kā ģimenes locekļiem neapjukt un instinktīvi nereaģēt ar dusmām, un kā veidot atvērtas un uzticības pilnas attiecības.

Līdz ar to pasākuma laikā varēs noskaidrot, ko no saviem vecākiem sagaida Pusaudžu resursa centrā sastaptie jaunieši, ar kādām problēmām visbiežāk bērni vēršas Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) Psihiatrijas klīnikā. Tāpat pasākumā būs dzirdami vecāku pieredzes stāsti, kā arī interesenti varēs noskaidrot atbildes uz biežāk uzdotajiem vecāku jautājumiem.

Pasākumā piedalīsies Bērnu un pusaudžu resursu centra valdes priekšsēdētāja Liene Dambiņa, "Merks" valdes loceklis Andris Bišmeistars, Bērnu slimnīcas Psihiatrijas klīnikas vadītājs Ņikita Bezborodovs, pusaudžu mamma, influencere Iveta Simsone.

Diskusija notiks 10.novembrī plkst.12.30.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.