Menu
 

Svētdiena, 25 Novembris 2018

Kā iedrošināt kautrīgu un klusu bērnu?

Lai gan kopumā kautrīgums nav slikta rakstura īpašība, tā tomēr bērnam var traucēt iegūt draugus un justies iederīgam. Reizēs, kad kautrīgs bērns atrodas starp nepazīstamiem cilvēkiem vai piedzīvo neierastu situāciju, viņš jūtas nedroši un pat izskatās nobijies. Šādi bērni bieži vien paliek sēžam malā, nevis piedalās kopīgās aktivitātēs ar vienaudžiem. Kā vecāki var palīdzēt savai atvasei pārvarēt kautrīgumu?

Lasīt vairāk...

Festivāls "Bildes" aicina uz koncertu bērniem

Sestdien, 1. decembrī plkst. 12, Rīgas Kongresu namā notiks Mākslas un mūzikas festivāla “Bildes” koncerts bērniem, kas būs interesants visai ģimenei. Pirmais bērnu koncerts notika 1992. gadā, un šo gadu laikā jau ir izaugušas vairākas jauno mūziķu un dejotāju paaudzes.

Lasīt vairāk...

Apledojums apgrūtina braukšanu Pierīgā

Svētdienas rītā daudzviet Latvijā, tostarp Pierīgā, apledojums apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem. VAS “Latvijas Valsts ceļi” aicina autobraucējus izvēlēties laika apstākļiem un ceļa segumam atbilstošu braukšanas ātrumu, kā arī ieplānot papildu laiku ceļā.

Lasīt vairāk...

Baltijas iedzīvotāji pārliecināti – tuvākajā laikā tehnoloģiju dēļ darbu nezaudēs

Neskatoties uz to, ka, attīstoties modernajām tehnoloģijām, virknē profesiju ar laiku cilvēkresursus draud aizstāt tehnoloģijas, divas trešdaļas Baltijas valstīs strādājošo uzskata, ka viņu profesiju tehnoloģiju attīstība un automatizācija vismaz tuvākajā laikā tieši neietekmēs. Konkurencē ar modernajām tehnoloģijām visdrošākie par sevi Latvijā ir ražošanā un būvniecībā nodarbinātie, kā arī pakalpojumu sektorā strādājošie, savukārt Igaunijā un Lietuvā – valsts iestāžu un pašvaldību darbinieki, liecina "Swedbank" Finanšu institūta veiktais pētījums.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.