Menu
 

Piektdiena, 15 Marts 2019

Foto: Ar krāšņu koncertu nosvinēta dziedātājas Kristīnes Zadovskas jubileja

Latvijas Nacionālajā operā ar krāšņu koncertu savu jubileju svinēja dziedātāja Kristīne Zadovska. Koncerta pirmajā daļā uz skatuves kopā ar gaviļnieci kāpa viņas kolēģi Liene Kinča, Sonora Vaice, Samsons Izjumovs un Georgs Onjani, lai izdziedātu skaistākās ārijas no Verdi operas “Nabuko”, Bizē “Karmenas”, duetu no Delība operas “Lakmē”, Dalilas āriju no Sensānsa operas “Samsons un Dalila”, kā arī fragmentus no Čaikovska operas “Pīķa dāma”.

Lasīt vairāk...

Ir lietas, kurās nevar piekāpties

Valsts policijas priekšnieks televīzijas intervijā ieteica sabiedrībai nenākt un nepiedalīties 16. marta leģionāru piemiņas dienas pasākumos. Ne tieši tādiem vārdiem, bet – “vienkārši novērot un kaut kādā veidā veidot kritisko masu nav vajadzīgs”.

Lasīt vairāk...

2018. gadā izcirsti 12,59 miljoni kubikmetru koksnes

  • Publicēts Vide

Pēc Valsts meža dienesta apkopotās informācijas, 2018. gadā faktiski izcirstais koksnes apjoms ir 12,59 miljoni kubikmetru, no kuriem 5,93 miljoni kubikmetru (47,1 % no kopējā izcirstā koksnes apjoma) iegūti valsts mežos un 6,66 miljoni kubikmetru (52,9% no kopējā izcirstā koksnes apjoma) iegūti pārējos mežos (privāto meža īpašnieku, pašvaldību un citu meža īpašnieku mežos).

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.