Menu
 

Pirmdiena, 20 Jūlijs 2020

Kā palīdzēt apsaldētai mugurai? Skaidro ārste

Latvijas vasaras mainīgajos laikapstākļos apsaldēt muguru ir pavisam vienkārši. Ja zināms, ka pie sāpēm nav vainīgs nekas cits kā aukstums, ir veidi, kā mugurai palīdzēt. Diemžēl cilvēki bieži neatšķir, kad muguras sāpju iemesls ir saspringuši muskuļi, bet  kad iemesls ir daudz nopietnāks – apsaldētas jeb iekaisušas nieres.

Lasīt vairāk...

LAU: Pirmajā pusgadā valsts autoceļu ikdienas uzturēšanas darbos ieguldīti 33,6 miljoni eiro

Šī gada pirmajā pusgadā VAS “Latvijas autoceļu uzturētājs” (LAU) valsts autoceļu ikdienas uzturēšanas darbus veicis 33,6 miljonu eiro apmērā. Apjomīgākie valsts autoceļu ikdienas uzturēšanas darbi ir grants autoceļu dilumkārtas atjaunošana (9,3 miljoni eiro), bedru remontdarbi uz asfalta autoceļiem (4,2 milj. eiro) un vienkārtas virsmas apstrāde asfalta seguma autoceļiem (3,2 milj. eiro).

Lasīt vairāk...

Ekspertes padomi, kā veidot uzkrājumus atbilstoši ienākumu līmenim

Latvijā 27% iedzīvotāju apgalvo, ka viņiem nav uzkrājumu un viņi neplāno sākt tos veidot. Lielākoties uzkrājumus nav iespējas veidot cilvēkiem ar zemiem ienākumiem, taču arī 17% respondentu ar ienākumiem virs 900 eiro atzīst, ka viņiem nav iekrājumu, atklāj “Luminor” bankas aptauja. Ikvienam būtu svarīgi parūpēties par nākotni vai neparedzētiem gadījumiem.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.