Menu
 

Ceturtdiena, 17 Jūnijs 2021

Muižniece: Obligātā vakcinācija pret Covid-19 būs tikai kā beidzamā alternatīva

Pirms Ministru kabinetā tiek turpinātas diskusijas par obligāto vakcinēšanos pret Covid-19 atsevišķu pakalpojumu sniedzējiem, vispirms ir nepieciešams strādāt pie cilvēku motivēšanas un skaidrošanas par Covid-19 vakcīnas ieguvumiem, ar padomnieces Ilzes Krūkles starpniecību pauda izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece (JKP).

Lasīt vairāk...

Krimuldas muižā izskanēs Andra Ērgļa koncertprogramma "Sirdspuksti"

10.jūlijā Krimuldas muižā viesosies populārais latviešu estrādes dziedātājs Andris Ērglis ar savu solo programmu "Sirdspuksti". Šī būs citādāka tikšanās ar Andri – tuvāka, mīļāka un personiskāka, ārpus spožajām skatuves gaismām. Krimuldas muižas Vera Grāvīte informēja, ka mūziķis iepazīstinās ar programmu, kurā apkopojis sev tuvas un spēcīgas dziesmas, izpildot tās iepriekš nedzirdētā skanējumā, vienlīdz akcentējot savu spēcīgo un tembrāli izjusto vokālu.

Lasīt vairāk...

Lielākajai daļai Latvijas strādājošo Covid-19 situācija nav ietekmējusi darba produktivitāti

Lielākā daļa (57%) Latvijas strādājošo ir veiksmīgi spējuši pielāgoties jaunajiem apstākļiem un Covid-19 situācija kopumā nav ietekmējusi viņu darba produktivitāti (30% – drīzāk nē, 27% – nē). Savukārt 39% strādājošo Latvijā norāda, ka Covid-19 situācija tomēr ir ietekmējusi viņu darba produktivitāti (15% – jā, 24% – drīzāk jā), bet 4% strādājošo nav konkrēta viedokļa uz šo jautājumu, liecina pētījumu un konsultāciju kompānijas “Kantar” pētījuma rezultāti.

Lasīt vairāk...

LVC aicina informēt par izsvīdumiem uz nokalpojušajiem asfalta segumiem karstā laikā

Meteorologu prognozes tuvākajām dienām liecina, ka gaisa temperatūra daudzviet Latvijā var pārsniegt 30⁰ C. Šādā gaisa temperatūrā uzkarst arī autoceļu asfalta segums, tāpēc posmos, kas ir sliktā tehniskā stāvoklī un bedru labojumu vietās, var veidoties izsvīdumi, kuri var būt slideni. Īpaša uzmanība ceļa stāvoklim un šiem izsvīdumiem ir jāpievērš motobraucējiem, kuriem var traucēt arī smilts, ar kuru tiek kaisītas izsvīdumu vietas.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.