Menu
 

Trešdiena, 02 Marts 2022

Vjačeslavs Dombrovskis: gāzes piegāžu drošībai nepieciešama kvalitatīva situācijas analīze

“Lai nodrošinātu gāzes piegāžu drošību, ir nepieciešama kvalitatīva situācijas analīze un plāns par to, kā mēs varam pilnībā pārslēgties uz sašķidrināto gāzi,” trešdien uzsvēra Saeimas Ilgtspējīgas attīstības komisijas priekšsēdētājs Vjačeslavs Dombrovskis, komisijas vārdā aicinot Ekonomikas ministriju sniegt priekšlikumus par to, kā veikt gāzes piegādātāju maiņu.

Lasīt vairāk...

Gaujas tilta mastos Siguldā plīvo 16 Ukrainas karogi

Esot kopā ar ukraiņu tautu smagajās cīņās par brīvību, turpmāk uz Gaujas tilta Siguldā plīvos 16 Ukrainas karogi. “Ar šo es vēlos ikvienam no mums atgādināt, cik svarīga un trausla ir brīvība. Šķērsojot tiltu, pacelsim acis augšup un atcerēsimies svarīgāko – mēs iestājamies par mieru un tiesībām dzīvot suverēnā un neatkarīgā valstī,” saka Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Lasīt vairāk...

Četri iemesli, kāpēc sportošana grupā uzlabo motivāciju un rezultātus

Dažādi stiepšanās un mobilitātes treniņi, piemēram, joga un pilates, vai spēka treniņi, izmantojot stieņus un svarus, tradicionāli uzskatīti par individuāli veicamiem vingrinājumiem. Taču pēdējā laikā strauji pieaug sportot gribētāju interese par šādiem treniņiem grupās. Sporta treneri nosauc četrus būtiskus faktorus, kāpēc treniņi grupā ir noderīgi, un kā tie palīdz palīdzot tikt pie kārotās formas ātrāk un vairo motivāciju labos ieradumus turpināt.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.