Menu
 

Ceturtdiena, 03 Marts 2022

Brīvprātīgās kustības aizsācējs: Kopš sestdienas vairāk nekā 100 transportlīdzekļi veduši cilvēku saziedotās mantas uz Ukrainu

Kopš sestdienas, 26.februāra, vairāk nekā 100 mikroautobusu, kravas mikroautobusu un automašīnu veduši cilvēku saziedotās mantas uz Ukrainu, atpakaļceļā uz Latviju nogādājot sievietes un bērnus, kas meklē patvērumu, aģentūrai LETA pauda brīvprātīgās kustības aizsācējs un viens no brīvprātīgajiem autobraucējiem Oskars Kaņeps-Kalniņš.

Lasīt vairāk...

Foto: Atklāj ilggadējā Saeimas priekšsēdētāja Paula Kalniņa 150.jubilejai veltītu izstādi

“Pauls Kalniņš bija politiķis ar ievērojamu politiskās izaugsmes ceļu, lieliem, plašiem starptautiskiem kontaktiem, milzīgu neatlaidību un, galvenais, vienmēr ar uzticību Latvijas valstiskumam un demokrātijai,” sacīja Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece ceturtdien, 3.martā, parlamentā svinīgi atklājot ilggadējā Saeimas priekšsēdētāja Paula Kalniņa 150 gadu jubilejai veltītu izstādi “Bez demokrātijas nebūs Latvijas”.

Lasīt vairāk...

Par publisku noziegumu pret cilvēci vai kara slavināšanu rosina anulēt termiņuzturēšanās atļaujas

Saeimas deputāts Andrejs Judins (JV), sadarbojoties ar koalīcijas partneriem, iesniedzis priekšlikumus Imigrācijas likumā, paredzot iespēju anulēt termiņuzturēšanās un pastāvīgās uzturēšanās atļaujas, ja ārzemnieks ir publiski slavinājis, noliedzis vai attaisnojis noziegumus pret cilvēci vai karu, informēja "Jaunās vienotības" (JV) pārstāve Silvija Reinberga.

Lasīt vairāk...

Satiksmes ministrija: "Rail Baltica" stacijas izbūve ļaus lidostai "Rīga" attīstīties par Ziemeļeiropas aviācijas mezglu

Satiksmes ministrija trešdien rīkoja ekspertu diskusiju, lai pārrunātu aktualitātes ceļā uz pirmā ātrgaitas dzelzceļa un avio savienojuma izveidi Baltijā, ko nodrošinās 2021. gada jūnijā atklātais “Rail Baltica” būvprojekts pie lidostas “Rīga”. Tiešsaistes diskusijā piedalījās satiksmes nozares eksperti, “Rail Baltica” projekta ieviesēji un būvdarbu pārstāvji, turpinot sarunu ciklu par “Rail Baltica” projekta ieviešanu Latvijā, informēja ministrijā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.