Menu
 

Pirmdiena, 25 Aprīlis 2022

Foto: Valsts prezidents un Andra Levites kundze saka paldies Latvijas izlases sportistiem ziemas olimpiskajās un paralimpiskajās spēlēs

  • Publicēts Sports

Valsts prezidents Egils Levits ar dzīvesbiedri Andru Levites kundzi pirmdien Rīgas pilī tikās ar sportistiem, kuri pārstāvēja Latviju ziemas olimpiskajās un paralimpiskajās spēlēs Pekinā. Tikšanās laikā E.Levits pasniedza Valsts prezidenta medaļu kamaniņbraucējiem Elīzai Tīrumai, Kristeram Aparjodam un divnieku ekipāžai Mārtiņam Botam un Robertam Plūmem par izcīnīto bronzas medaļu komandu stafetē, informēja Valsts przidenta preses dienests.

Lasīt vairāk...

Strauji samazinājies vandālisma gadījumu skaits vēsturisko apbedījumu vietās

Pēdējo gadu laikā par aptuveni desmit reizēm samazinājies vēsturisko apbedījumu vandālisma gadījumu skaits, šodien tiešsaistes diskusijā par kultūras priekšmetu nozīmi, to apdraudējumu un nepieciešamo rīcību ar kultūras priekšmetiem saistītu nelikumīgu darbību mazināšanai informēja Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Kriminālizmeklēšanas pārvaldes 2.nodaļas vadītājs Māris Priednieks.

Lasīt vairāk...

Vairs nespēj koncentrēties? Pieci padomi, ko darīt lietas labā jau tūlīt

Sliktu atmiņu var uztrenēt, bet grūtības koncentrēties lielākoties ir noguruma, stresa, arī aizvadītās ziemas un vairākkārt pārslimotu infekciju atstātās sekas. Taču darbs neļauj snauduļot, arī studentiem un skolēniem drīz sāksies aktīvais eksāmenu laiks. Kā rīkoties, lai spēja noturēt uzmanību jau atkal būtu kā tikko uzasināts zīmulis?

Lasīt vairāk...

Anna Medne: Nodokļu slogs Latvijā paliks tikai lielāks

Pasaule, kurā dzīvojam, kad tika ievākti 2022. gada “Turības” Biznesa indeksa pētījuma dati, bija pavisam citādāka, kā tagad. Neskatoties uz to, pētījuma pirmajos gados uzņēmēji nodokļu slogu vērtēja kā paciešamu, taču tagad liela daļa ir vienisprātis, ka tas ir palicis pārāk smags. Jaunākie dati liecina, ka viens no viszemāk vērtētajiem uzņēmējdarbības vides aspektiem  ir tieši uzņēmumu maksāto nodokļu apjoms.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.