Menu
 

Ceturtdiena, 05 Janvāris 2023

Noslēgušies Inčukalna vecās pasta ēkas telpu atjaunošanas darbi

Noslēgušies Inčukalna vecās pasta ēkas telpu atjaunošanas darbi. Kā liecina Siguldas novada pašvaldības informācija, būvdarbu laikā 2022.gada nogalē Inčukalna vecās pasta ēkas telpās veikti to atjaunošanas remontdarbi ar iekšējo inženierkomunikāciju izbūvi. 2023.gada pavasarī, pēc atbilstošas projekta dokumentācijas izstrādes, ēka tiks pieslēgta kopējiem ārējiem ūdensapgādes un kanalizācijas inženiertīkliem, kas nodrošinās telpu pilnvērtīgu izmantošanu paredzētajiem mērķiem.

Lasīt vairāk...

Policija: Krāpnieki izplata viltus loterijas "Swedbank", "Circle K" un, iespējams, citu uzņēmumu vārdā

4.janvārī Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Ogres iecirknī vērsās kāds iedzīvotājs, kurš bija iekritis krāpnieku slazdos, noticot viltus loterijai. Proti, cietušais bija iegājis sociālajā tīklā “Facebook” un pamanījis it kā “Swedbank” loteriju – virtuālu laimes ratu. To “iegriežot”, uzrādījies, ka viņš laimējis 1000 eiro. Turpat prasīts arī norādīt viņa bankas kontu, uz kuru it kā pārskaitīt laimestu.

Lasīt vairāk...

Apdrošinātājs: Ziemas ceļojumos gūtās traumas var izmaksāt tūkstošiem eiro

Janvāris un februāris jau tradicionāli ir iecienītākie mēneši ceļojumiem, kuru galamērķis ir kalnu slēpošana un snovošana. Itālijas, Francijas, Slovākijas, Šveices, Austrijas un citu valstu kalnu kūrortos var baudīt ne tikai ziemas sporta aktivitātes, bet arī pasakainus dabas skatus. Taču viss skaistums izplēn, ja atpūtniekam pēc kritiena un gūtajām traumām vajadzīga evakuācija no kalna un ārstēšana stacionārā: šāds pavērsiens var izmaksāt krietni dārgāk nekā lidmašīnas biļete, viesu nams un pacēlājs kopā – pēc apdrošināšanas sabiedrības “Balta” aplēsēm tie ir vismaz 8000 eiro par atlīdzības gadījumu. 

Lasīt vairāk...

Vidzemes šosejas būvdarbu posmā no Sēnītes līdz Siguldai līdz 50 km/h samazināts atļautais braukšanas ātrums

Mainīgo laika apstākļu un intensīvās satiksmes dēļ Vidzemes šosejas (A2) būvdarbu posmā no Sēnītes līdz Siguldai novecojušajā asfaltbetona segumā pastiprināti veidojas bedres. Tāpēc tur ir samazināts atļautais braukšanas ātrums līdz 50 km/h. VSIA “Latvijas Valsts ceļi” (LVC) aicina autovadītājus ievērot šo ierobežojumu.

Lasīt vairāk...

Trīskāršojusies interese par pasākumu biļešu apdrošināšanu

Kultūras un sporta pasākumu joma līdz ar Covid-19 ierobežojumu atcelšanu ir darbojusies ļoti dinamiski. Aktīvi tiek apmeklēti gan koncerti, teātra izrādes, gan cita veida, tostarp sporta, pasākumi. Tomēr pieredzētais pandēmijas laikā un tā sekas ir radījušas jaunu paradumu – izmantot  biļešu apdrošināšanu, tādejādi pasargājot savas finanses, kas iztērētas par kārotā pasākuma biļeti, ja gadījies kas neparedzams.

Lasīt vairāk...

Lai slimošanu sezonā uzlabotu medicīniskās palīdzības pieejamību, pagarina dežūrārstu un atsevišķu ģimenes ārstu darbalaiku

Lai iedzīvotājiem uzlabotu medicīniskās palīdzības un ārstu konsultāciju pieejamību vīrusu saslimšanu izplatības periodā, līdz janvāra beigām pagarināts dežūrārstu darba laiks un daudzas ģimenes ārstu prakses saviem pacientiem konsultācijas sniedz ārpus ierastā darba laika un brīvdienās, informēja Nacionālajā veselības dienestā (NVD).

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.