Menu
 

Mālpilī paredzēts informatīvs seminārs jauniešiem "Maini dzīvi, domā plašāk"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - facebook.com/Malpilsvsk Foto - facebook.com/Malpilsvsk

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA) 30.oktobrī Mālpils novada vidusskolā aicina jauniešus un jaunatnes darbā iesaistītos uz bezmaksas informatīvu semināru “Maini dzīvi, domā plašāk”. Semināra laikā varēs uzzināt par programmām “Eiropas Solidaritātes korpuss” un “Erasmus+: Jaunatne darbībā” projektu iespējām, kā arī dzirdēt jauniešu stāstus par Eiropas iespēju ieguvumiem un piedalīties brīvrunas meistarklasē.

Semināra laikā reperis Idus Abra dalīsies ar pieredzi, , kas iegūta Eiropas Jaunatnes parlamentā un nevalstiskajā organizācijā “Tellus”, kā arī ar citām ārzemju pieredzēm, kas gūtas ceļā un stāstīs, kā šis ceļš novedis līdz radošajai darbībai, informēja pasākuma organizētāji.

“Varu izveidot garu sarakstu ar to, kas mani pašu iedvesmo, sākot ar rīta tēju, beidzot ar draugiem un ģimeni. Vieglāk ir pateikt, kas mani neiedvesmo. Neiedvesmo nemitīga sēdēšana sociālajos tīklos, sarunas bez jēgas, gaušanās par to, ka viss ir slikti, liela ziņu portālu patērēšana,” tā pirms iedvesmas pasākumu cikla par saviem iedvesmas avotiem dalās reperis Idus Abra.

Seminārā aicināti piedalīties projektu potenciālie īstenotāji – jaunatnes darbinieki, skolotāji, sociālie darbinieki, lēmumu pieņēmēji, kā arī jaunieši vecumā no 13 līdz 30 gadiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.