Menu
 

Starp labākajiem skolēnu mācību uzņēmumiem – mārupiešu un ķekaviešu piedāvājumi Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Skolēnu mācību uzņēmumu (SMU) pasākumā ”Cits bazārs ziemā” pasniegtas balvas  labākajiem SMU septiņās nominācijās. Iespējai tirgoties bija pieteikušies 400 skolēnu mācību uzņēmumi, bet pasākumā tirdzniecības centrā “Domina Shopping” savu uzņēmumu pārstāvēja 270 labāko ideju autori.

Šogad apmeklētāji preces varēja iegādāties astoņās preču kategorijās: “Pakalpojumi, izklaide”, “Apģērbi, aksesuāri”, “Skaistumkopšana, bižutērija”, “Pārtika, preces virtuvei”, “Elektropreces, gaismas objekti”, “Suvenīri, dāvanas, sezonas preces”, “Spēles, preces bērniem” un “Interjera preces”.

Pasākuma ietvaros jauniešus vērtēja ne tikai apmeklētāji, bet arī  40 pieredzējuši profesionāļi no uzņēmumiem, akadēmiskajām struktūrām, finanšu sektora un valsts pārvaldes, pasniedzot balvas septiņās nominācijās.

Kā “Labākā SMU pārdošanas komanda” starp vidusskolām sevi apliecināja un balvu no “Tallink” saņēma SMU “Čill” no Mārupes Valsts ģimnāzijas, kas veido asas dažādu veidu čili piparu mērces. Savukārt “Sociālo mediju komunikācijas balvu” no “MRS grupa” vidusskolu grupā ieguva SMU “Bratus” no Ķekavas vidusskolas, piedāvājot maku-karšu turētāju.

Pasākumu organizē “Junior Achievement Latvia” sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.