Menu
 

Rīkos izaicinošu pārbaudījumu "PĀRdzīvo – PIEdzīvo" Mārupes novada jauniešiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Biedrība “Pierīgas partnerība” kopā ar biedrību “Jaunolaines attīstībai”, projekta “Kā Tev iet? Dabā iet!” ietvaros 19.oktobrī Ziemassvētku kauju vietas Tīreļpurva apkārtnē rīko Mārupes novadu jauniešu āra dzīves neformālās izglītības pasākumu “PĀRdzīvo – PIEdzīvo”.

Biedrības “Pierīgas partnerība” pārstāve Zane Dresmane pavēstīja, ka neformālās izglītības pasākums tiks veidots, lai veicinātu jauniešu socializēšanos, iespēju izprast aktīvās atpūtas iespējas un pieejamību, tās ietekmi uz psihoemocionālo stāvokli un apzinātos savus iekšējos resursus. Jauniešus gaida pārgājiens pa Ziemassvētku kauju vietu, meistarklases, izaicinājumi un šķēršļi mežā, dabas elementu iepazīšana, izdzīvošana dabā, drosmes un izturības pārbaudījumi, tikšanās ar jūtūberi, interneta satura veidotāju Edgaru FRESH un sarunas pie ugunskura ar psihoterapeitu Emīlu Ūdri.

Pasākuma aicināti piedalīties Mārupes novada jaunieši vecumā no 13 līdz 15 gadiem (ieskaitot), kurus ir ietekmējusi Covid-19 pandēmija. Īpaši aicināti jaunieši, kuru sekmes ir Covid-19 pandēmijas laikā pasliktinājušās, kuri jūtas nomākti un vēlas saņemt psihoterapeita atbalstu sevis apzināšanai.

Dalība ir bez maksas, taču vietu skaits ierobežots. Pasākums pieejams jauniešiem ar sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu, kas apliecina izslimošanu vai vakcinēšanos pret Covid-19. Pieteikuma anketu meklēt šeit.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.