Menu
 

Labdarības akcijā aicina iedzīvotājus palīdzēt sarūpēt bērniem skolai nepieciešamās mantas

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Labdarības akcijā "Skolas soma 2022" iedzīvotāji aicināti palīdzēt mazturīgām un trūcīgām ģimenēm, kuras nespēj saviem bērniem sarūpēt skolai nepieciešamās mantas, informēja biedrības "Palīdzēsim viens otram" koordinators Raimonds Ronis.

Viņš pauda, ka nepieciešamās preces ir kancelejas preces, mugursomas, grāmatu vāki un dažādi citi skolas piederumi, kā arī ļoti nepieciešami ir sporta tērpi un sporta apavi.

Akcija "Skolas soma 2022" ietver divus virzienus - gan ziedojumu vākšanu, gan aicinājumu pieteikties ziedojumu saņemšanai. Tās laikā iedzīvotāji tiek aicināti ziedot skolas preces, kā arī informēt biedrību par bērniem, kuriem šāda veida atbalsts ir nepieciešams. Tāpat arī ģimenes, kuras saviem spēkiem nespēj nodrošināt skolēniem skolas somu un atbilstošus skolas piederumus, tiek aicinātas sazināties ar biedrības "Palīdzēsim viens otram" koordinatoriem.

Akcija tiek rīkota sesto gadu, un kopumā ir izdevies palīdzēt vairāk nekā 1300 Latvijas bērniem.

Sabiedriskā labuma organizācija "Palīdzēsim viens otram" ir bezpeļņas biedrība ar nodaļām visos Latvijas reģionos, kura kopš 2017.gada sniedz atbalstu grūtībās nonākušajiem cilvēkiem ar mērķi radīt vidi un spējas pašiem nodrošināt savas un savas ģimenes pamatvajadzības.

Biedrības kodolu veido vairāk nekā 50 brīvprātīgie - koordinatori Rīgā un dažādos Latvijas reģionos.

2021.gada "Latvijas lepnuma" nominācijā "Atbalsts līdzcilvēkiem" balvu saņēma biedrības dibinātājs un vadītājs Edijs Pipars, tāpat 2022.gadā biedrība ir saņēmusi Rīgas domes pateicību par nesavtīgām pūlēm un ievērojamo ieguldījumu sabiedrības labklājības vairošanā, kā arī brīvprātīgā darba veicināšanu Rīgas pašvaldībā.

Kopš februāra izskaņas biedrība organizē un ar ziedotāju atbalstu sniedz palīdzību arī Ukrainas cilvēkiem gan Latvijā, gan Ukrainā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.